Space Jam 2: Ολική επαναφορά του Πέπε Λε Πιου από τη συμπρωταγωνίστρια του

Space Jam 2: Ολική επαναφορά του Πέπε Λε Πιου από τη συμπρωταγωνίστρια του
H Greice Santo Eric Jamison/Invision/AP

Η Greice Santo συμπρωτατωνίστησε με τον Πέπε Λε Πιου σε μια σκηνή της ταινίας "Space Jam 2" που κόπηκε από το τελικό μοντάζ. Σήμερα η νεαρή ηθοποιός προσφέρει αστρονομική αμοιβή σε όποιον της δώσει το επίμαχο υλικό.

Ο Πέπε Λε Πιού “κόπηκε” στο μοντάζ της νέας ταινίας Space Jam και ύστερα από σχετική αρθρογραφία των New York Times που επιχείρησε να συνδέσει τον χαρακτήρα του με την συμπεριφορές που παραπέμπουν σε σεξουαλική παρενόχληση, μπήκε στη λήθη των ηρώων της Looney Tunes. Όμως η συμπρωταγωνίστρια του, Greice Santo, έχει διαφορετική άποψη.

Η νεαρή ηθοποιός/τραγουδίστρια σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, λυπήθηκε αρκετά στο άκουσμα της είδησης πως ο δημοφιλής ασβός δεν θα εμφανιστεί στο sequel του Space Jam και αποφάσισε να περάσει στη δράση.

Αφού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία από τα γυρίσματα του Space Jam μαζί με τον Πέπε Λε Πιου, η νεαρή performer δήλωσε πως σκοπεύει να πληρώσει με 100.000 δολάρια το άτομο που έχει στην κατοχή του τις κομμένες σκηνές. Η Santo δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ποιός έδωσε την εντολή για να κοπούν οι σκηνές όπου ο Πέπε Λε Πιου την φλερτάρει επίμονα σε ένα μπάρ, σε φόντο ασπρόμαυρο, όμως δηλώνει απόλυτα βέβαιη πως το υλικό υπάρχει.

Με αυτό το τρικ, η Greice Santo επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την εικόνα του Πέπε Λε Πιου ως ένα κωμικό, αρνητικό στερεότυπο, ώστε να μεταφέρει το καλό παράδειγμα της προσέγγισης μεταξύ των δύο φύλων, στις νεότερες γενιές. Ίσως ο διάσημος ερωτύλος ασβός να μην έχει πει την τελευταία του λέξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα