Spencer: Καθηλώνει ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα η Κρίστεν Στιούαρτ – Δείτε το επίσημο τρέιλερ

Spencer: Καθηλώνει ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα η Κρίστεν Στιούαρτ – Δείτε το επίσημο τρέιλερ
Η Κρίστεν Στιούαρτ στο "Spencer" Youtube

Στον "αέρα" το επίσημο τρέιλερ της ταινίας "Spencer" με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ. Η ομοιότητα με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα θετικά σχόλια.

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας “Spencer” του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν, ο οποίος μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Jackie (2016) και Neruda (2016) τοποθετεί την ταινία χρονικά τον Δεκέμβριο του 1991. Ο γάμος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας μοιάζει να έχει πια τελειώσει. Παρόλο που υπάρχουν φήμες για διαζύγιο, εκείνοι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο στο Sandrigham Estate.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της “Λαίδη Ντι” θα δούμε την διάσημη ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία αποτέλεσε μια τολμηρή επιλογή, καθώς το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ταινίες “Twilight” παρά το ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε, ωστόσο, η επιλογή φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Τα πρώτα σχόλια από την κυκλοφορία του τρέιλερ είναι ιδιαίτερα θετικά και ενθουσιώδη, τόσο λόγω της ομοιότητας της Στιούαρτ με την Νταϊάνα, όσο και λόγω της προσεγμένης δουλειάς που αποπνέει το βίντεο, το οποίο έκανε τους σινεφίλ να αγωνιούν και να ανυπομονούν ακόμη περισσότερο.

Το “Spencer” έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας λαμβάνοντας θετικές κριτικές, ενώ έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως θα αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά οσκαρικά χαρτιά της φετινής χρονιάς.

Spencer: Δείτε το επίσημο τρέιλερ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα