Στο πρώτο τρέιλερ του “Deadpool & Wolverine” ο Ράιν Ρέινολντς γίνεται ο Ιησούς της Marvel

Διαβάζεται σε 2'
Deadpool
Deadpool YouTube

Το πρώτο τρέιλερ για το “Deadpool 3” κυκλοφόρησε. Πότε θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια ο Deadpool επιτέλους επιστρέφει, αυτή τη φορά ως “Μεσσίας” στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας “Deadpool and Wolverine” προβλήθηκε στο Super Bowl 2024 την Κυριακή (11/02) και όπως υπόσχεται ήδη από τον τίτλο του, “όλοι αξίζουν ένα happy ending“.

Ο Merc With A Mouth δεν θα είναι όμως μόνος, αφού στο “Deadpool 3” θα δούμε τη μεγάλη επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine, τον οποίο οι θαυμαστές είδαν για τελευταία φορά να πεθαίνει στην αποχαιρετιστήρια ταινία “Logan” του 2017.

Το τρέιλερ δείχνει την Time Variance Authority, τους διαχειριστές του πολυσύμπαντος που είδαμε για τελευταία φορά στη 2η σεζόν του “Loki”, να απαγάγουν τον Deadpool ενώ εκείνος γιορτάζει τα γενέθλιά του και να τον μεταφέρουν στο MCU.

Αποκαλώντας τον εαυτό του “Marvel Jesus“, ο Deadpool αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων τον Wolverine και αν και βλέπουμε μόνο τη σκιά του, οι χαρακτηριστικοί μεταλλικοί γάντζοι του κάνουν την εμφάνισή τους, όπως και η μάσκα του με τις κίτρινες-μπλε αποχρώσεις, η οποία αποτελεί το σήμα κατατεθέν του.

Το “Deadpool 3” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.

“Deadpool & Wolverine” – Δείτε το trailer

Η παραγωγή του “Deadpool 3” σταμάτησε για τέσσερις μήνες λόγω της απεργίας της SAG-AFTRA, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα της ταινίας να μεταφερθεί από τις 3 Μαΐου στις 26 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα