The Crow: Το πρώτο trailer του remake είναι όσο ανατριχιαστικό φαντάζεσαι

Διαβάζεται σε 2'
The Crow
The Crow YouTube

Ο Bill Skarsgård μεταμορφώνεται σε Eric και επιστρέφει από τους νεκρούς σε μια αιματηρή ταινία δράσης με την υπογραφή του Rupert Sanders. Πότε θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ για το remake της ταινίας “The Crow” με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgård και σε σκηνοθεσία Rupert Sanders.

Το ριμέικ του “The Crow” έρχεται 30 χρόνια μετά την ταινία του 1994 με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Μπράντον Λι, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας σε ηλικία μόλις 28 ετών, λίγες μάλιστα ημέρες πριν ολοκληρωθούν.

Τη μοιραία νύχτα, στις 31 Μαρτίου 1993, μαγνητοσκοπούσαν σε στούντιο της Βόρειας Καρολίνα μία σκηνή, όπου ο πρωταγωνιστής πυροβολείται από τον “Funboy”, τον οποίο υποδυόταν τότε ο ηθοποιός Μάικλ Μάσι. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο Μπράντον Λι έπεσε στο έδαφος, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το συνεργείο νόμιζε ότι υποδύεται τον ρόλο του, όμως εκείνος είχε πέσει νεκρός από αληθινή σφαίρα.

Τόσο η εκδοχή του 1994 με πρωταγωνιστή τον Λι όσο και η σύγχρονη επανεκτέλεση βασίζονται στο graphic novel του Τζέιμς Ο’Μπαρ. Στην εκδοχή του Sanders, ο Skarsgård υποδύεται τον Eric Draven, ο οποίος σκοτώνεται μαζί με τη φίλη του Shelly (FKA Twigs). Σε μια αιωνιότητα μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Eric αναλαμβάνει την αποστολή να εκδικηθεί για τους φόνους τους.

Το τρέιλερ δείχνει τον Eric να επιστρέφει από τους νεκρούς για να πάρει την αιματηρή εκδίκησή του. Ζωντανός για άλλη μια φορά, είναι εμποτισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις και μπορεί να αντέξει πυροβολισμούς και μαχαιρώματα, ακολουθώντας ένα σκοτεινό μονοπάτι για να εκδικηθεί για τον θάνατο της Shelly.

The Crow: Λίγα λόγια για την υπόθεση

Οι αδελφές ψυχές Eric Draven (Skarsgård) και Shelly Webster (FKA twigs) δολοφονούνται βάναυσα, όταν τους προλαβαίνουν οι δαίμονες του σκοτεινού παρελθόντος της.

Δίνοντας την ευκαιρία να σώσει την αληθινή του αγάπη θυσιάζοντας τον εαυτό του, ο Eric αναζητά εκδίκηση για τους δολοφόνους τους, διασχίζοντας τους κόσμους των ζωντανών και των νεκρών για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

The Crow: Δείτε το trailer

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου 2024.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα