The Little Mermaid: Το full trailer είναι εδώ και η Χάλι Μπέιλι μαγεύει με τη φωνή της

The Little Mermaid: Το full trailer είναι εδώ και η Χάλι Μπέιλι μαγεύει με τη φωνή της
Caption / Disney

Στο νέο full trailer της Μικρής Γοργόνας, βλέπουμε ξεκάθαρα όλους τους ήρωες, ενώ η πρωταγωνίστρια Χάλι Μπέιλι κλέβει την παράσταση με τις εντυπωσιακές φωνητικές της ικανότητες.

Η 95η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ επιφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις, μία εκ των οποίων ήταν και η παρουσίαση του πρώτου full trailer της πολυαναμενόμενης live action μεταφοράς της ταινίας “The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα).

Στο νέο υλικό της Disney, βλέπουμε ξεκάθαρα όλους τους ήρωες, ενώ η πρωταγωνίστρια Χάλι Μπέιλι κλέβει την παράσταση με τις εντυπωσιακές φωνητικές της ικανότητες.

Δείτε το νέο full trailer της Μικρής Γοργόνας:

Στο “The Little Mermaid” πρωταγωνιστεί η Halle Bailey στο ομώνυμο ρόλο, τον Πρίγκιπα Έρικ ερμηνεύει ο Jonah Hauer-King, τον βασίλισσα Τρίτονα ο Javier Bardem ενώ την κακιά μάγισσα Ούρσουλα υποδύεται η Melissa McCarthy. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Rob Marshall.

Η σύνοψη του The Little Mermaid:

“Η Μικρή Γοργόνα” είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο προκλητική, η Άριελ, λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον τολμηρό πρίγκιπα Έρικ. Ενώ οι γοργόνες απαγορεύεται να συναναστρέφονται με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κλείνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, την Ούρσουλα, η οποία της δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει τη ζωή στη στεριά, αλλά τελικά θέτει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα