Χρυσές σφαίρες 2024 – Έμα Στόουν σε Λάνθιμο: “Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας”

Διαβάζεται σε 2'
Χρυσές σφαίρες 2024 – Έμα Στόουν σε Λάνθιμο: “Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας”
Η Έμα Στόουν στις Χρυσές Σφαίρες AP Photo Chris Pizzello

Το καστ της ταινίας “Poor Things”, αλλά και τον Γιώργο Λάνθιμο προσωπικά, θέλησε να ευχαριστήσει η Έμα Στόουν στην ομιλία της, όταν παρέλαβε το βραβείο της Καλύτερης Γυναίκας Ηθοποιού σε κωμωδία στην 81η τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες 2024.

Το βραβείο της Καλύτερης Γυναίκας Ηθοποιού σε κωμωδία απέσπασε η Έμα Στόουν για τον ρόλο της “Μπέλα Μπάξτερ” στην ταινία “Poor Things”, στη μεγάλη βραδιά της 81ης τελετής για τις Χρυσές Σφαίρες 2024.

Πέραν του βραβείου της Έμα Στόουν, το “Poor Things” απέσπασε το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας/Κωμωδία ή μιούζικαλ.

Η ίδια λαμβάνοντας το βραβείο της, θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Γιώργο Λάνθιμο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την γνωριμία τους.

“Γουίλιαμ, Μαρκ, Ράμι, κάνατε την κάθε μέρα (στα γυρίσματα) διασκεδαστική, όπως και το υπόλοιπο καστ. Ω Θεέ μου, μου απομένουν μόνο 18 δευτερόλεπτα. Η ομάδα φανταστική, με τον Τόνι τον σεναριογράφο είναι η 13η φορά που συνεργαζόμαστε. Μου αρέσει να κάνω αυτούς τους διαλόγους και μου αρέσει να σε τρομοκρατώ με την άθλια προφορά μου. Γιώργο, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω που δεν το έχω ήδη πει, αλλά θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας, για πάντα.

Το να παίξω την Μπέλα ήταν φανταστικό, νομίζω ότι (το Poor Things) είναι ρομαντική κομεντί, αλλά με την έννοια ότι η Μπέλα ερωτεύεται την ίδια τη ζωή περισσότερο από έναν άνθρωπο, αποδέχεται τα καλά και τα κακά που είναι ίσης σημασίας και με έκαναν να δω τη ζωή διαφορετικά. Ότι όλα μετράνε και όλα είναι σημαντικά κι εκείνη (η Μπέλα) έμεινε μαζί μου, οπότε αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ευχαριστώ πολύ”, ήταν τα λόγια της Έμα Στόουν κατά την παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα