Κώστας Καζάκος: Πρόσφερε το σώμα του στην επιστήμη – Τη Δευτέρα η κηδεία του

Κώστας Καζάκος: Πρόσφερε το σώμα του στην επιστήμη – Τη Δευτέρα η κηδεία του
Κώστας Καζάκος PAPADAKIS PRESS

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για την πολιτική κηδεία του Κώστα Καζάκου, που θα τελεστεί την Δευτέρα 19 Σπτεμβρίου. Ο ηθοποιός πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Ανακοίνωση για την τελετή αποχαιρετισμού στον Κώστα Καζάκο εξέδωσε το ΚΚΕ, γνωστοποιώντας πως η κηδεία του γνωστού ηθοποιού θα είναι πολιτική και θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Σπτεμβρίου στον Περισσό.

Παράλληλα, στην αναοίνωση γίνεται αναφορά στην γενναιοδωρία του Κώστα Καζάκου, ο οποίος αποφάσισε να προσφέρει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

“Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους. Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00″.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα