Με ένα νοσταλγικό βίντεο η Finos Film βουτάει στους παραδείσους των γυναικών του σινεμά

Με ένα νοσταλγικό βίντεο η Finos Film βουτάει στους παραδείσους των γυναικών του σινεμά
Η Νεράιδα Και Το Παληκάρι (1969) ΑΡΧΕΙΟ FINOS FILM

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στη Finos Film με ατάκες από Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Μάρθα Καραγιάννη και Γκέλυ Μαυροπούλου.

Άλλη μία φορά που με ένα βίντεο της Finos Film ταξιδεύουμε, συγκινούμαστε και ρίχνουμε και ένα κρυφό χαμόγελο, μέσα σε όλη αυτή την τραγική επικαιρότητα.

Για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Finos Film δημιούργησε ένα βιντεάκι με θρυλικές ατάκες από τη Ζωή Λάσκαρη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Τζένη Καρέζη, την Μάρθα Καραγιάννη, την Γκέλυ Μαυροπούλου κ.αλ.. Στη λεζάντα της ανάρτησης στα social, διαβάζουμε:

Κάθε γυναίκα έχει τον παράδεισό της” λέει η Γκέλυ Μαυροπούλου στην ταινία “Η Κυρία του Κυρίου”. Σήμερα βουτάμε στους… παραδείσους των γυναικών του ελληνικού σινεμά και στέλνουμε κινηματογραφικές ευχές σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χρόνια πολλά!!

Στο βίντεο βλέπουμε μονταρισμένες σκηνές από τις ταινίες “Μια Κυρία στα Μπουζούκια”, “Η Νεράιδα και το Παληκάρι”, “Ένας Ιππότης για τη Βασούλα”, “Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια”, “Η Κυρία του Κυρίου”, “Οι Κυρίες της Αυλής”, “Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα”, “Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι”, “Η Ωραία του Κουρέα”, “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός”, “Χαρούμενο Ξεκίνημα”, “Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε” και “Οι Κληρονόμοι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα