10+3 μουσικά σχήματα που ανεβάζουν τον παλμό στις πίστες της Αθήνας

10+3 μουσικά σχήματα που ανεβάζουν τον παλμό στις πίστες της Αθήνας
Από συναυλία στο Κατράκειο - 30 χρόνια Καίτη Γαρμπή Papadakis Press

Από το δίδυμο Ρέμος - Γαρμπή μέχρι τη μουσική συνάντηση του Σάκη Ρουβά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, συγκεντρώσαμε 13 "πίστες" με γνωστά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.

Τέλος οι καλοκαιρινές βόλτες και οι υπαίθριες μουσικές συναυλίες που έκαναν τα βράδια μας πιο ανέμελα. Ο καιρός ψυχραίνει και οι μουσικές “μπαίνουν” σε κλειστούς χώρους – θέλουμε να ελπίζουμε χωρίς τσιγάρο.

Οι πρεμιέρες για τα χειμερινά σχήματα όλο και πληθαίνουν και η νυχτερινή Αθήνα μάς προσκαλεί για άλλη μία σεζόν στις μεγάλες πίστες- κάποτε τα λέγαμε “μπουζούκια“- όπου γνωστά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους.

Με ή χωρίς την πάλαι ποτέ οικεία “βροχή” από γαρύφαλλα ή τα ζεϊμπέκικα αλά Στάνκογλου και Μπισμπίκη στο “Αυτή η νύχτα μένει“, εμείς συγκεντρώσαμε τα βασικά σχήματα που βάζουν “φωτιά στα σαββατόβραδα”, αυτό τον χειμώνα στις πίστες.

Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή στο ΝΟΧ

Πρεμιέρα για τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή στο ΝΟΧ ΝΟΧ

“Όλα αρχίζουν ξανά” για τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή. Δύο φίλοι, δύο δυνατές φωνές συναντιούνται ξανά, σχεδόν 25 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία που άφησε εποχή. Η “απλή ασυμφωνία χαρακτήρων” γίνεται απόλυτη καλλιτεχνική συμφωνία στη σκηνή του ΝΟΧ αυτό τον χειμώνα. Ο Αντώνης Ρέμος με τις αμέτρητες επιτυχίες του, μας προσκαλεί για μια ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης.

Η Καίτη Γαρμπή, πάντα διαχρονική, με το δυνατό ρεπερτόριό της και με τη μοναδική φωνή της, αποδέχεται την πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου και μαζί θα απογειώσουν τα Σάββατα (από 23:00) και τις Κυριακές (από 22:00). Ρέμος και Γαρμπή έκαναν ήδη την εντυπωσιακή τους πρεμιέρα με ένα διήμερο sold out στο κατάμεστο NOX.

Διονύσης Σχοινάς στο Box Athens

Διονύσης Σχοινάς και Ήβη Αδάμου Box Athens

Στο ΝΟΧ η Καίτη Γαρμπή, στο Box ο σύζυγος. Μετά την “αποτυχημένη” σύμπραξη με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζεται με τις διαχρονικές επιτυχίες του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο “Box Athens”. Μαζί του η Ήβη Αδάμου, μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, και οι Kid Young με την Charis Savva.

Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Σαμπάνης στο Votanikos

Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Σαμπάνης στο Votanikos Από την αφίσα του σχήματος

Το νυχτερινό κέντρο “Βοτανικός” στην Ιερά Οδό ανοίγει ξανά τις πόρτες του αυτό τον χειμώνα φιλοξενώντας στην πίστα του ένα δυνατό μουσικό σχήμα με πρωταγωνιστές την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Σαμπάνη. Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε επίσημα από τον Γιώργο Σαμπάνη στη μεγάλη συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας και η πρεμιέρα τους είναι στις 11/11.

Μαζί τους η Αναστασία, η 19χρονη τραγουδίστρια που έκανε χαμό με το κομμάτι “Αμαρτίες”.

Λευτέρης Πανταζής και Χρήστος Δάντης στην Αυτοκίνηση

Λευτέρης Πανταζής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ / PAPADAKIS PRESS


Από τις 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο παλμός της διασκέδασης “χτυπά” στο σχήμα του διαχρονικού Λευτέρη Πανταζή και του Χρήστου Δάντη. Και οι δύο ερμηνεύουν όλες τους τις γνωστές επιτυχίες.

Μαζί τους ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Παντελίδης, με το πηγαίο λαϊκό μουσικό του ταλέντο, θα προσθέσει τη δική του νότα στο σχήμα της “Αυτοκίνησης”, ενώ, το δικό της μουσικό στίγμα θα δώσει στο πρόγραμμα η Αθηνά Πολίτη. Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Θοδωρής Μεταξάς, η Μαριάννα Κάρα και η Μαρίνα Νικολοπούλου.

Νατάσσα Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου Papadakis Press

Η νέα σεζόν υποδέχεται την αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς. Το ιστορικό μαγαζί της οδού Πειραιώς ανακαινίζεται ριζικά, ανανεώνεται και μετατρέπεται σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Νατάσα Θεοδωρίδου, θα ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της, που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό. Το μουσικό πρόγραμμα, υπό την επιμέλεια του Παναγιώτη Μπρακούλια ξεκινά στις 10:30, με επιτυχίες, νέες αλλά και κλασικές, ενώ δίπλα στη γνωστή καλλιτέχνιδα θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου.

Γιώργος Μαζωνάκης στο Κέντρο Αθηνών

Ο Γιώργος Μαζωνάκης papadakispress


Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνίστησε στη νυχτερινή ψυχαγωγία με συνεχόμενα sold out στο Κέντρο Αθηνών, σημειώνοντας τον προηγούμενο χειμώνα ρεκόρ προσέλευσης. Το concept ψυχαγωγίας της χρονιάς, “η Αθήνα τη Νύχτα” συνεχίζεται και αυτό τον χειμώνα δυναμικά – μαζί με τα χειμερινά του μπάνια στη θάλασσα. Μαζί του η Χριστίνα Μηλιού, ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο Francis ‘Ofili’ Adetokunbo και οι Φώτης Παπαζήσης, Τάτα.

Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού

Άννα Βίσση Papadakis Press

Το καλλιτεχνικό σπίτι της Άννας Βίσση, το “Hotel Ερμού”, θα ανοίξει τη πόρτα του για 7η χρονιά, αποτελώντας το απόλυτο hot spot της Αθήνας που αγαπήθηκε από τη πρώτη κιόλας στιγμή.

Η Άννα Βίσση ερμηνεύει το πρόσφατό της single “Αίμα”, που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας, και φέρνει rock glam ενέργεια, πάθος, πόθο, λάμψη, συγκίνηση, και διαχρονικές επιτυχίες, όπως μόνο εκείνη ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Νίκος Βέρτης στο Yton

Ο Νίκος Βέρτης σε εμφάνισή του στο "YTON" papadakispress


Ο Νίκος Βέρτης ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στο “Yton” για τη σεζόν 2022-2023, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα θα στηριχτεί και πάλι στα φαντασμαγορικά σκηνικά και μπαλέτα που χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις του, οδηγώντας τις βραδιές του σε αλλεπάλληλα sold-out.

Εικόνες, μελωδίες και ήχοι που εντυπωσιάζουν, φαντασμαγορικά σκηνικά και χορός στον… αέρα, με εκπλήξεις σε ένα μοναδικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Σταμάτης Γονίδης – Ζαφείρης Μελάς στο Vegas live stage

Ο Σταμάτης Γονίδης papadakispress.gr


Ο Σταματης Γονίδης φέτος το χειμώνα 2022-2023 θα τραγουδάει στο νυχτερινό κέντρο Vegas live stage μαζί με τον Ζαφείρη Μελά. O Γονίδης, διανύοντας μια δημιουργική καλλιτεχνική περίοδο, και ετοιμάζοντας πολλές μουσικές εκπλήξεις, είπε το “ναι”, χωρίς δεύτερη σκέψη, για να ενώσει τη φωνή του με τον ανανεωμένο Ζαφείρη Μελά.

Δυο καλλιτέχνες που έχουν γράψει χιλιόμετρα στον χώρο του λαΐκού τραγουδιού συναντιούνται στην σκηνή του Vegas Live Stage.

Χρήστος Νικολόπουλος – Πίτσα Παπαδοπούλου – Στέλιος Διονυσίου στο Περιβόλι του Ουρανού

Χρήστος Νικολόπουλος, Στέλιος Διονυσίου και Ιουλία Καραπατάκη στο "Μουσικό κουτί" της ΕΡΤ ΕΡΤ


Το Περιβόλι του Ουρανού, το ιστορικό μαγαζί της Πλάκας, γίνεται πάλι στέκι κεφιού και χαράς για τους λάτρεις του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού και της αυθεντικής διασκέδασης. Και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει: o αγαπημένος λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος με την αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου και ο διαχρονικός Στέλιος Διονυσίου με την Ελεάνα Παπαϊωάννου, επιστρέφουν για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο περιβόλι της καρδιά μας. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και τα μεσημέρια της Κυριακής.

Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τον Kώστα Τουρνά στο Baraonda

Η Πέγκυ Ζήνα Papadakis Press

Η Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει τις ζωντανές τις εμφανίσεις για 2η χρονιά στο Baraonda και υποδέχεται στη σκηνή τον Κώστα Τουρνά για ένα ταξίδι στον χρόνο. Κάθε Σάββατο το πρόγραμμα ξεκινά στις 23:00 και κάθε Κυριακή νωρίς στις 21:00.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα υποδέχεται τον ξεχωριστό δημιουργό στον υπέροχο χώρο του Baraonda Music Hall, έχοντας ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα!

Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός στο Teatro

Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός σε ένα απολαυστικό ντουέτο glomex


Η πιο ηχηρή σύμπραξη, φέτος, είναι αυτή του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού στο “Teatro”. Τα δύο ινδάλματα, δύο γενεών, συναντιούνται με στόχο να φτιάξουν ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της φετινής νύχτας, ικανό να προσελκύσει τόσο τη νεολαία όσο και τον κόσμο που ακολουθεί τον Ρουβά από τη δεκαετία του 1990.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ολοκλήρωσε τη μεγάλη του περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο και στις συναυλιες του συνάντησε ως Guest Star τον Σάκη Ρουβά επί σκηνής. Η μεγάλη τους επιτυχία θα μεταφερθεί και στη σκηνή του Teatro τον χειμώνα, με τη μεγάλη πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Δέσποινα Βανδή και Melisses στο Έναστρον

Μέλισσες - Βανδή στο Έναστρον Enastron

Οι ΜΕΛΙSSES – ο Χρήστος, ο Κώστας και ο Θάνος- συναντιούνται με τη “βασίλισσά” τους, την Δέσποινα Βανδή, στο “Έναστρον”, μετά από τις εργασίες ολικής ανακαίνισης του χώρου, υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου. Μαζί τους συμπράττουν μουσικά οι KINGS και η Τάνια Μπρεάζου, που εντυπωσίασε στην τέταρτη σεζόν του “X-Factor”, και στο “Your Face Sounds Familiar”. Κάπου εκεί στο κοινό κάνει guest και ο… Βασίλης Μπισμπίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα