25η Μαρτίου 1821: Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ! – “Παρέλαση” τραγουδιών με τον Διονύση Σαββόπουλο

25η Μαρτίου 1821: Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ! – “Παρέλαση” τραγουδιών με τον Διονύση Σαββόπουλο
Ο Διονύσης Σαββόπουλος glomex

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μάς ξεναγεί μέσα από το podcast "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ!" σε ένα μουσικό ταξίδι, αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ο τραγουδοποιός και μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής, Διονύσης Σαββόπουλος, οργάνωσε μια μικρή μουσική παρέλαση “για το ’21, για τη μνήμη μας, για την ταυτότητά μας”.

Μια παρέλαση με διαμάντια της ελληνικής μουσικής, με αγαπημένες φωνές σε μοναδικές ηχογραφήσεις, για να μας συνοδέψει στη γιορτή των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Διονύσης Σαββόπουλος προλογίζει το κάθε τραγούδι και μας ξεναγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι στο μουσικό πολιτισμό της σύγχρονης Ελλάδας.

Η μικρή παρέλαση τραγουδιών για την 25η Μαρτίου, με τίτλο “Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ!” είναι πλέον προσβάσιμη, υπό τη μορφή podcast, στην ιστοσελίδα της Επιτροπής.

Τη μουσική συμπληρώνουν και πλαισιώνουν εικαστικές συνθέσεις του Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του έτους, η δράση θα επεκταθεί και θα διευρυνθεί με νέες μουσικές αφηγήσεις και διαδρομές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα