Πού θα συναντήσετε τον Σωκράτη Μάλαμα το φετινό καλοκαίρι

Διαβάζεται σε 2'
Πού θα συναντήσετε τον Σωκράτη Μάλαμα το φετινό καλοκαίρι
Σωκράτης Μάλαμας PAPADAKIS PRESS

Τι θα ήταν το συναυλιακό καλοκαίρι μας χωρίς τον Σωκράτη Μάλαμα; Ήρθε όπως κάθε χρόνο η στιγμή να κλείσουμε ραντεβού στις ανοιχτές μουσικές σκηνές και τα θέατρα, εντός και εκτός των πόλεων, στις εξοχές και όπου θα έρθει φέτος για να μας συναντήσει ο Σωκράτης.

Βγήκαν και οι δύο πρώτες συναυλιακές στάσεις του Σωκράτη Μάλαμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και όσοι “βολεύεστε” με αυτές τις ημερομηνίες κλείστε άμεσα τα εισιτήριά σας γιατί προβλέπεται πώς θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα. Στους υπόλοιπους θα συνιστούσαμε ψυχραιμία, γιατί είναι συνηθισμένη πια η “τακτική” αυτών των εταιρειών να ανακοινώνουν σταδιακά τις καλοκαιρινές πιάτσες για να κάνουν ντόρο.

Έτσι λοιπόν ο Σωκράτης Μάλαμας με ένα τζιτζίκι στην αφίσα του – το οποίο η αλήθεια είναι πως παραπέμπει και σε…αλογόμυγα και ήδη στα social έχει ξεκινήσει μάθημα εντομολογίας-  εκκινά από την Θεσσαλονίκη, στις 17 Ιουνίου στο Θέατρο Γης και επόμενη στάση στην Αθήνα την 1η Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Μαζί του στο τραγούδι η Ιουλία Καραπατάκη και δίπλα του σταθερά η μπάντα του. Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί, την τρομπέτα και το τραγούδι, τον Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα, τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά και το τραγούδι. Με ένα πρόγραμμα που θα έχει τα αγαπημένα μας και όσα δεν χορταίνουμε να τραγουδάμε παρέα.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και κλείστε το εισιτήριο σας: 17 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, 1 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Καλοκαίρι 2024

17 Ιουνίου Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη
1 Ιουλίου Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Αθήνα

Τραγούδι: Ιουλία Καραπατάκη

Μουσικοί:
Γιάννης Παπατριανταφύλλου -κοντραμπάσο
Κυριάκος Ταπάκη – λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου – ηλεκτρική κιθάρα
Καλογιάννης Βεράνης – βιολί, τρομπέτα, φωνή
Νίκος Μαγνήσαλης – τύμπανα
Γιάννης Μάλαμας – κρουστά, φωνή

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Τίτος Καργιωτάκης
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης
Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

Η προπώληση ξεκινάει στις 27 Μαρτίου
Εισιτήρια: Early bird 15€ – Προπώληση 17€

Προπώληση: http://bit.ly/3VCDqBa

Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα