Αντωνοπούλου στο NEWS 24/7 για Θεοδωράκη: “Ήταν ένας από τους στυλοβάτες μας. Έφύγαν όλοι, φοβάμαι, και το οικοδόμημα πάει προς κατεδάφιση”

Αντωνοπούλου στο NEWS 24/7 για Θεοδωράκη: “Ήταν ένας από τους στυλοβάτες μας. Έφύγαν όλοι, φοβάμαι, και το οικοδόμημα πάει προς κατεδάφιση”
facebook

Λίγο πριν μπει στην πρόβα με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης η Ρίτα Αντωνοπούλου μιλά στο NEWS 24/7.

Με δήλωσή της στο NEWS 24/7, η Ρίτα Αντωνοπούλου αναφερόμενη στον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη είπε συγκινημένη λίγο πριν μπει στην πρόβα με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης “Λέγαμε ότι ήταν ένας από τους στυλοβάτες του πολιτισμού μας. Φύγαν όλοι φοβάμαι και το οικοδόμημα πάει προς κατεδάφιση”.

Ολόκληρη η δήλωσή της

“Νιώθω βαθιά θλίψη. Σαν να πέθανε σήμερα η Ελλάδα. Η Ελλάδα με τα χρώματα που την ειχαμε ζωγραφισμένη μέσα μας. Σαν τίποτα πια να μην μπορεί να είναι το ίδιο. Λέγαμε ότι ήταν ένας από τους στυλοβάτες του πολιτισμού μας. Έφύγαν όλοι φοβάμαι και το οικοδόμημα πάει προς κατεδάφιση. Εκτός κι αν μείνουμε ενωμένοι και συνειδητοποιημένοι. Φοβάμαι για την τύχη αυτού του τόπου, σήμερα πιο πολύ από ποτέ. Όσα δάκρυα έφυγαν από τα μάτια μου από το πρωί είναι για την Ελλάδα που πήρε μαζί του. Όσα χρόνια κι αν περάσουν στο έργο του θα ανατρέχουμε όταν θα χρειαζεται να μιλήσουμε για την ουσία. Και χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε. Σε λίγο έχουμε πρόβα με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης… ίσως απλά θα κοιταζομαστε χωρίς να βγαίνει νότα. Ή ίσως βγει χείμαρρος… ποιος ξέρει… ίσως θα ήθελε το δεύτερο”.

Το NEWS 24/7 αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα