Αποχώρησε ο τραγουδιστής των Kasabian – Προσωπικά προβλήματα αναφέρει η μπάντα

Αποχώρησε ο τραγουδιστής των Kasabian – Προσωπικά προβλήματα αναφέρει η μπάντα
Ο Tom Meighan Marton Monus/MTI via AP

Σοβαρή εξέλιξη για την πορεία των Kasabian, αφού ο Tom Meighan, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος της μπάντας αποφάσισε να αποχωρήσει. Τα προσωπικά προβλήματα και το άγνωστο για τις αποφάσεις του συγκροτήματος.

Την αποχώρηση του Tom Meighan, τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους της μπάντας ανακοίνωσαν οι Kasabian μέσω ανάρτησής τους στο Twitter, με το συγκρότημα να στηρίζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη σε προσωπικά προβλήματα του καλλιτέχνη.

“Ο Tom Meighan αποχωρεί από τους Kasabian μετά από κοινή μας απόφαση. Ο Tom ταλαιπωρείται από προσωπικά προβλήματα που έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά του εδώ και αρκετό καιρό και θέλει να συγκεντρώσει όλη την ενέργεια του στην προσπάθεια να επαναφέρει τη ζωή του στο σωστό δρόμο. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω”.

Ο Tom Meighan “έστησε” ουσιαστικά τους Kasabian μαζί με τον Sergio Pizzorno από το 1997 στο Leicester, ακολουθώντας πιστά την μπάντα και αποτελώντας τον frontman της μέχρι να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα ροκ συγκροτήματα στον κόσμο.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία εξέλιξη που ενδεχομένως να επηρεάσει την πορεία και τις μετέπειτα αποφάσεις της μπάντας, η οποία βέβαια δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της, ούτε και για τον αντικαταστάτη του Meighan, η επιλογή του οποίου μόνο εύκολη δεν φαίνεται ότι είναι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ο Meighan, έναν χρόνο πριν την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Kasabian (For Crying Out Loud) είχε κάνει μία “προειδοποιητική” δήλωση για την ψυχική του κατάσταση, λέγοντας πως “η χρονιά πήγε για όλους τέλεια και χάλια για μένα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα