Αυτός είναι ο ρόλος που θα παίξει η Lady Gaga στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στο Joker

Αυτός είναι ο ρόλος που θα παίξει η Lady Gaga στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στο Joker
Joker & Lady Gaga Lady Gaga (AP photo)

Η Lady Gaga επιβεβαιώνει ότι θα συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο sequel του "Joker", στο πλευρό του ηθοποιού Χοακίν Φίνιξ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αγαπημένη τραγουδίστρια Lady Gaga αποκάλυψε την συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του Τζόκερ σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς. Η Στέφανι Τζερμανότα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ενσαρκώνει την πρώην ψυχίατρο Χάρλεϊ Κουίν στο Άσυλο Άρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Τζόκερ στο έγκλημα.

Μία πηγή στο ET δήλωσε ότι “η Gaga έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους επειδή είναι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Έχει αφοσιωθεί πλήρως στο σίκουελ του Τζόκερ και πολλή από την ενέργειά της πηγαίνει σε αυτό“.

Η ταινία “Joker” κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ηταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον ‘Αρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία.

Η Lady Gaga στο Super Bowl το 2017. AP Photo/Matt Slocum, File AP Photo/Matt Slocum, File

Η Χάρλι Κουίν είναι η παρτενέρ του Joker

Μετά το “A Star Is Born”, το “House of Gucci” και το τραγούδι της ταινίας “Top Gun: Maverick” η Lady Gaga έχει κάθε λόγο να αφοσιώνεται στην επόμενη μεγάλη επιτυχία της, όπως λένε όλοι. Η Gaga βρίσκει και πάλι χώρο να ξεδιπλώσει το ταλέντο, την περσόνα, αλλά και τις εμμονές της.

Η Χάρλι Κουίν (Harley Quinn) είναι πρώην ψυχίατρος με το όνομα Δρ. Χαρλίν Κουίνζελ που ερωτεύτηκε τον Τζόκερ, ο οποίος ήταν ασθενής της και αργότερα έγινε βοηθός του και σύντροφός του. Το ψευδώνυμό της είναι βασισμένο στον Αρλεκίνο. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή διαδρομή επιτυχίας, χειραφετημένη από τον συγκεκριμένο “κακό”.

Έχει παιχτεί στην μεγάλη οθόνη τρεις φορές από τη Μάργκο Ρόμπι (στο κακό Suicide Squad, στο καλό Suicide Squad, και στο Birds of Prey) ενώ “τρέχει” και μια δική της σειρά κινουμένων σχεδίων.

Joker Instagram@jokermovie


Η πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα του sequel

Μία πρώτη γεύση από το “Joker: Folie à Deux“, το sequel της ταινίας “Joker” με τον Joaquin Phoenix, έδωσε στο κοινό ο σκηνοθέτης Todd Phillips και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που μοιράστηκε, η συνέχεια θα είναι καθηλωτική.

Μπορεί η ταινία “Joker: Folie à Deux” να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 ωστόσο τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ημέρα 1. Το αγόρι μας. #joker“, έγραψε (το Σάββατο 10/12) ο Phillips στο σχόλιο που συνόδευσε τη σκοτεινή ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία βλέπουμε και πάλι τον Joaquin Phoenix ως Άρθουρ Φλεκ να είναι ξαπλωμένος και να ξυρίζεται, ενώ εντυπωσιακή είναι για ακόμη μια φορά η εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού καθώς φαίνεται φοβερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου.

Και ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, η συνέχεια του Joker ακολουθεί τον Άρθουρ Φλεκ αφότου έχει εισαχθεί στο Άσυλο του Άρκαμ, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της Lady Gaga η οποία θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Χάρλι Κουίν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα