Eurovision 2019: Όσα έγιναν στην τελετή έναρξης – Τάμτα, Ντούσκα, Φουρέιρα και… Ελπίδα

Eurovision 2019: Όσα έγιναν στην τελετή έναρξης – Τάμτα, Ντούσκα, Φουρέιρα και… Ελπίδα

Η Κατερίνα Ντούσκα, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και η Ελπίδα, βρέθηκαν στην τελετή έναρξης της φετινής Eurovision. Τι δήλωσαν οι τραγουδίστριες και πώς εμφανίστηκαν στο πορτοκαλί χαλί.

Με μια φαντασμαγορική τελετή στο Τελ Αβίβ “μπήκαμε” και επίσημα στην εβδομάδα της φετινής EurovisionΤο βράδυ της Κυριακής οι εκπρόσωποι των 41 χωρών της φετινής διοργάνωσης, καθώς και εκείνοι που θα κάνουν guest εμφανίσεις, περπάτησαν στο “πορτοκαλί χαλί” της τελετής έναρξης με εντυπωσιακές ενδυμασίες, ενώ προέβησαν και σε δηλώσεις σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό και τα acts τους επί σκηνής.

Στο πορτοκαλί χαλί έκαναν την εμφάνισή τους με μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπο styling οι Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα, που εκπροσωπούν την Ελλάδα και την Κύπρο με τα τραγούδια “Better Love” και “Replay” αντίστοιχα.  Η Ντούσκα είχε μια αέρινη παρουσία, φορώντας ένα ρομαντικό, παστέλ ροζ φόρεμα των Deux Hommes, με floral λεπτομέρειες στους ώμους και αληθινά λουλούδια στα μαλλιά, ενώ η Τάμτα είχε μια πιο εκκεντρική εμφάνιση, με ένα μπλε, ηλεκτρίκ, τούλινο φόρεμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια (δημιουργία MI-RO).

Στην τελετή έναρξης της φετινής Eurovision ήταν και η Ελπίδα! Μάλιστα, μια ξένη δημοσιογράφος ενθουσιάστηκε με το που την είδε και είπε στην κάμερα πως πρόκειται για την τραγουδίστρια που το 1979 είχε έρθει 8η με το τραγούδι “Σωκράτη, εσύ σουπερστάρ”! Η Ελπίδα ήταν φανερά συγκινημένη, αφού πέρασαν ήδη 40 χρόνια από τότε, όπως είπε η ίδια στην κάμερα.

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε, επίσης, στην τελετή έναρξης, η οποία μέσα από την περσινή της συμμετοχή έγινε ευρέως και διεθνώς γνωστή. Η Φουρέιρα θα είναι guest στη φετινή διοργάνωση και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο κοινό. Περπατώντας στο πορτοκαλί χαλί της τελετής έναρξης της Eurovision, δήλωσε πως καταλαβαίνει απόλυτα το άγχος της Τάμτα και της Ντούσκα, ότι φέτος έχει μηδέν άγχος, αλλά και ότι πέρα από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία, που στηρίζει ασυζητητί, θεωρεί πως το καλύτερο τραγούδι φέτος είναι της Ιταλίας.

Η Ντούσκα σαν άλλη νεράιδα, μίλησε για το “Better Love” και τη σκηνική της παρουσία, λέγοντας: “Η δεύτερη πρόβα ήταν καλύτερη απ’ την πρώτη. Θέλουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ τα πλάνα μας, γιατί αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετούν την αφήγηση στο βαθμό που επιθυμούμε και τον φωτισμό μας. Θέλουμε περισσότερα κοντινά και να τονιστούν κάποια συγκεκριμένα σημεία.” Μάλιστα, δήλωσε πως η πιο πρωτότυπη ερώτηση που της έκαναν στο πορτοκαλί χαλί οι δημοσιογράφοι, ήταν αν εσκεμμένα το σκηνικό εσκεμμένα παραπέμπει σε προφυλακτικό!

Η Τάμτα, το fashion icon της βραδιάς, εξέπληξε με την εμφάνισή της. Μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις τεχνικές πρόβες, είπε: “Η δεύτερη μου πρόβα δεν ήταν καθόλου καλή, δυστυχώς. Γι’ αυτό γίνονται, όμως, οι πρόβες. Πιστεύω πως θα τα φτιάξουμε όλα και πως θα κάνουμε το καλύτερο. Άλλαξαν την στάθμη ήχου, ελπίζω στον ημιτελικό να έχουν καταλάβει τι χρειάζεται να κάνουν και να γίνει!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα