Eurovision 2022: Αυτή είναι η θέση που δίνουν στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι μετά την πρόβα Τελικού

Eurovision 2022: Αυτή είναι η θέση που δίνουν στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι μετά την πρόβα Τελικού
Η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή του Pala Olympico EBU/Nathan Reinds

Ολοκληρώθηκαν οι πρόβες Τελικού για τις 25 χώρες που θα συμμετάσχουν στη φετινή Eurovision. Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά η Αμάντα Γεωργιάδη με το "Die Together". Σε ποια θέση την κατατάσσουν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Λίγες ώρες μένουν για τον μεγάλο τελικό του 66ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που διεξάγεται φέτος στο Τορίνο της Ιταλίας, με την Ελλάδα να βρίσκεται ανάμεσα στις 25 χώρες που θα διαγωνιστούν απόψε στη σκηνή του Pala Olimpico.

Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε και η τελευταία πρόβα της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη και το “Die Together”, με την νεαρή καλλιτέχνιδα να εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά. Χαλαρή, ανάλαφρη και πιο κοντά στο στυλ που την έχουμε συνηθίσει όλο τον καιρό της προετοιμασίας έδωσε πραγματικά μια μοναδική ερμηνεία μαγεύοντας κοινό και επιτροπές.

Το βράδυ της Παρασκευής (13/05) ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το ogaegreece.com και η Jury Rehearsal, κατά την οποία ψήφισαν οι επιτροπές όλων των χωρών που συμμετέχουν στο φετινό διαγωνισμό και έχουν ήδη καθορίσει το 50% του αποτελέσματος.

Μετά την ολοκλήρωση της Jury Rehearsal, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ζωντανά, ψήφισαν τις πέντε συμμετοχές που τους άρεσαν περισσότερο στον Μεγάλο Τελικό. Το καθιερωμένο αυτό poll διεξάγεται υπό την αιγίδα του ESCXTRA.

Σύμφωνα λοιπόν με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους νικητής του φετινού διαγωνισμού θα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο με τον Sam Ryder ο οποίος διαγωνίζεται στο Τορίνο με το τραγούδι “Space Man“. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Ισπανία και η sexy εκπρόσωπός της Chanel με το τραγούδι “SloMo” ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Σουηδία με την Cornelia Jakobs και το τραγούδι “Hold Me Closer“.

Στη τέταρτη θέση, σύμφωνα με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους βρίσκεται η Σερβία και ακολουθεί η Ιταλία, ενώ η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη φαίνεται να κατακτά την 6η θέση.

Eurovision 2022: Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό

  1. Τσεχία
  2. Ρουμανία
  3. Πορτογαλία
  4. Φινλανδία
  5. Ελβετία
  6. Γαλλία
  7. Νορβηγία
  8. Αρμενία
  9. Ιταλία
  10. Ισπανία
  11. Ολλανδία
  12. Ουκρανία
  13. Γερμανία
  14. Λιθουανία
  15. Αζερμπαϊτζάν
  16. Βέλγιο
  17. Ελλάδα
  18. Ισλανδία
  19. Μολδαβία
  20. Σουηδία
  21. Αυστραλία
  22. Ην. Βασίλειο
  23. Πολωνία
  24. Σερβία
  25. Εσθονία

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα