Eurovision 2022: Εθελόντρια καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση – “Προσέγγισαν και την Ανδρομάχη”

Eurovision 2022: Εθελόντρια καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση – “Προσέγγισαν και την Ανδρομάχη”
Στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης της Eurovision 2022 EBU / ANDRES PUTTING

Ιταλίδα εθελόντρια της Eurovision 2022 καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές στην τελετή έναρξης του διαγωνισμού. Η 20χρονη υποστήριξε ότι και η Ανδρομάχη, που εκπροσωπεί την Κύπρο, έγινε "αντικείμενο μεγάλης προσοχής".

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία, μετά από συνέντευξη στην Corriere della Sera μιας εικοσάχρονης εθελόντριας, φοιτήτριας νομικής, η οποία συνοδεύει βορειοευρωπαίο καλλιτέχνη και τους χορευτές του, στον διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο.

Η κοπέλα, διατηρώντας την ανωνυμία της, κατήγγειλε ότι στην τελετή έναρξης του φετινού διαγωνισμού, την περασμένη Κυριακή, η ίδια και άλλες τρεις εθελόντριες, δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι συνοδεύουν καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.

«Στην τελετή έναρξης, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ. Η βραδιά μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων», δήλωσε η νεαρή.

«Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί», τόνισε η εθελόντρια.

«Αρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια», λέει η ίδια και αποκαλύπτει ότι «είδε μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα ένας καλλιτέχνη που προσπάθησε να την φιλήσει».

Η Ιταλίδα φοιτήτρια υποστήριξε ότι και η Ανδρομάχη, που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο, έγινε αντικείμενο μεγάλης “προσοχής”, τονίζοντας πως την προσέγγισαν οι άνδρες…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version