Eurovision: Συνεργασία… fuego! – Φουρέιρα και Chanel μαζί στη σκηνή

Eurovision: Συνεργασία… fuego! – Φουρέιρα και Chanel μαζί στη σκηνή
Ελένη Φουρέιρα και Chanel Terrero EBU / EUROVISION.TV

Ελένη Φουρέιρα και Chanel Terrero ετοιμάζουν ντουέτο "φωτιά" στη σκηνή των Mad Awards. Όλες οι πληροφορίες.

Εντυπωσίασε η εκρηκτική Chanel Terrero, ερμηνεύοντας το “SloMo” στη Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας, με την εκπρόσωπο της Ισπανίας να βάζει προκαλεί “σεισμό” στη σκηνή και να κατακτά την τρίτη θέση.

Η Chanel τρέλανε για τα καλά την Ευρώπη με το λίκνισμά της, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η ίδια πήρε το 12άρι του ελληνικού κοινού στον Μεγάλο Τελικό.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του διαγωνισμού έσκασε η “βόμβα” που σίγουρα πολλοί είχαν κάνει ήδη εικόνα… Σύμφωνα με πληροφορίες του Happy Day, μια “καυτή” συνεργασία “ψήνεται” ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα με την Chanel.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, οι δύο τραγουδίστριες έχουν αναπτύξει πολύ καλή σχέση και όπως όλα δείχνουν οι δύο τους θα έχουν ένα μοναδικό ντουέτο στη σκηνή των Mad Awards μέσα στο ερχόμενο διάστημα.

Eurovision 2022: Ποια είναι η Chanel Terrero της Ισπανίας

Η Chanel Terrero γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας και μετακόμισε στην Olesa de Montserrat στην Καταλονία σε ηλικία τριών ετών. Μέρος της οικογένειάς της ήταν ήδη ισπανικής καταγωγής από την Καταλονία.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού, υποκριτικής και μπαλέτου, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Víctor Ullate, Coco Comín και Glòria Gella. Σε ηλικία δεκαέξι ετών ξεκίνησε την καριέρα της στο μουσικό θέατρο.

Το “SloMo” διαγωνίστηκε και κέρδισε το Benidorm Fest 2022, ένα φεστιβάλ τραγουδιού που χρησιμοποιήθηκε για την επιλογή της συμμετοχής της Ισπανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πρόσφατα η ολλανδική εφημερίδα BD, αποκάλυψε ότι το “SloMo” αρχικά προοριζόταν για την Jennifer Lopez. Ο Ολλανδός παραγωγός Arjen Thonen έγραψε το τραγούδι έχοντας στο νου του την παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα.

Η Jennifer Lopez και η ομάδα της δεν απάντησαν ποτέ στην πρόταση του Thonen και έτσι το “SloMo” βρήκε τον δρόμο του για τη σκηνή της Eurovision μέσα από την Chanel.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα