Eurovision 2022: Σάρωσε η Σουηδία με την Cornelia Jakobs και το “Hold Me Closer” – Γιατί είναι το απόλυτο φαβορί

Eurovision 2022: Σάρωσε η Σουηδία με την Cornelia Jakobs και το “Hold Me Closer” – Γιατί είναι το απόλυτο φαβορί
Cornelia Jakobs AP photo

Η Σουηδέζα Cornelia Jakobs επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης στον Β' Ημιτελικό της Eurovision τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό. Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Καθόλου επιτηδευμένη, ξυπόλυτη, χωρίς να πλαισιώνεται από χορευτές ή χορεύτριες και με “όπλο” της τη φωνή της, η Cornelia Jakobs έκλεψε τις εντυπώσεις στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2022, για λογαριασμό της Σουηδίας και όχι άδικα.

Ερμηνεύοντας το “Hold me closer” η Cornelia Jakobs κατάφερε να ξεσηκώσει την αρένα του Pala Olympico και επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, καθώς ήδη οι eurofans την έχουν ξεχωρίσει και θεωρούν ότι μπορεί να φτάσει άνετα στη νίκη. Η ίδια μάλιστα βρίσκεται στην 3η θέση των στοιχημάτων.

Το “Hold Me Closer” σε σύνθεση και στίχους των Isa Molin, David Zandén, Cornelia Jakobsdotter, αναφέρεται στις συναισθηματικές δυσκολίες ενός χωρισμού.

Η Cornelia Jakobs επιθυμεί να κρατήσει τον σύντροφο της για όσο το δυνατόν περισσότερο, παρόλο που γνωρίζει πως η σχέση τους πλησιάζει στο τέλος της. Με στίχους όπως “βρήκα το σωστό τη λάθος στιγμή” και “υποθέτω πως όλα τα καλά πράγματα τελείωνουν”, η Cornelia θρηνεί για τον χαμό μιας αγάπης.

Η εκπρόσωπος της Σουηδίας στη Eurovision 2022, Cornelia Jakobs 2022 Luca Bruno/AP Photo


Eurovision 2022: Η εμφάνιση της Σουηδίας στον Β’ ημιτελικό

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα