Eurovision 2024: Ανατριχίλα στο στάδιο – Ο Γάλλος τραγούδησε δύο μέτρα μακριά από το μικρόφωνο

Διαβάζεται σε 2'
Slimane - Γαλλία
Slimane - Γαλλία Sarah Louise Bennett EBU

Ο Slimane, με τη ρομαντική μπαλάντα “Mon Amour” στοχεύει να φέρει τη Γαλλία και πάλι στην 10άδα. Η συγκινητική εμφάνιση της χώρας στον Β’ ημιτελικό.

Ο Slimane, που εκπροσωπεί τη Γαλλία στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024, ανέβηκε στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού, ερμηνεύοντας την αισθαντική μπαλάντα “Mon Amour”.

Ο Γάλλος τραγουδιστής συγκίνησε με την ερμηνεία του, “γεμίζοντας” το στάδιο με τη σταθερή, υπέροχη φωνή του.

Η σκηνοθεσία της παρουσίασης επικεντρώνεται σε πολλά κοντινά πλάνα του Slimane, ο οποίος μοιράζεται τον πόνο του και θέτει τα ερωτήματα για τη σημασία της αγάπης.

Το εύρος της φωνής του και η απλή συνοδεία πιάνου κόβουν την ανάσα. Σκηνοθετικά, η εμφάνιση της Γαλλίας ξεκινά με τον Slimane ξαπλωμένο στο πάτωμα με ένα λευκό κοστούμι, ο οποίος εκτελεί το πρώτο μισό του τραγουδιού, αλληλεπιδρώντας έντονα με την κάμερα.

Στο τέλος της παρουσίασης, ο Slimane απομακρύνεται δύο μέτρα από το μικρόφωνο και τραγουδά το τελευταίο ρεφρέν a capella, μέσα σε ένα “σύννεφο” καπνού.

Eurovision 2024: Δείτε την εμφάνιση της Γαλλίας

Slimane - Γαλλία
Slimane - Γαλλία Sarah Louise Bennett EBU

Το “Mon amour” είναι σε μουσική και στίχους των Slimane, Yaacov Salah και Meïr Salah. Σύμφωνα με τον Slimane, το τραγούδι αποτελεί μια «επιστολή αγάπης στις ευρωπαϊκές καρδιές».

Η Γαλλία, ως μία από τις λεγόμενες BIG-5 χώρες, διαγωνίζεται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, στις 11/5.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, για πρώτη φορά, οι πέντε μεγάλες χώρες (Big Five) και η διοργανώτρια Σουηδία, παρουσιάζουν live τις συμμετοχές τους κατά τη διάρκεια των Ημιτελικών, χωρίς να διαγωνίζονται.

Aυτό το poll δε δέχεται πλέον ψήφους

Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι στη φετινή Eurovision (πλην της Ελλάδας)
ΨΗΦΙΣΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα