Eurovision 2024: Η ΕΡΤ δίνει δωρεάν εισιτήρια και αεροπορικά για τη Σουηδία

Διαβάζεται σε 3'
Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι ΕΡΤ

Διαγωνισμός της ΕΡΤ για δωρεάν εισιτήρια και αεροπορικά για τη Eurovision 2024, η οποία θα διεξαχθεί στη Σουηδία. Η διαδικασία.

To “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι θα πετάξει για το Μάλμε της Σουηδίας, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της Eurovision 2024.

Το τραγούδι είναι στην ελληνική γλώσσα, υπάρχουν λίγες φράσεις στα αγγλικά και αποτελεί ένα mix διάφορων μουσικών στυλ, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Μαρίνα Σάττι στα τραγούδια της.

Με φόντο τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του Μάλμε.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, ο οποίος ανέλαβε την επιμέλεια του video clip, αναδεικνύονται η πολιτισμική κληρονομιά, η ιστορία και σύγχρονα τοπόσημα της χώρας.

Eurovision 2024: Το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Τέσσερις χορευτές θα πλαισιώνουν την Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, στη σκηνή της Malmö Arena.

H Ελλάδα διαγωνίζεται φέτος με τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” στον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαΐου.

Eurovision 2024: Διαγωνισμός της ΕΡΤ για δωρεάν εισιτήρια και αεροπορικά – Η διαδικασία

Οι γιουροβιζιονικές ανατροπές από την ΕΡΤ δεν σταματούν φέτος, με τη δημόσια τηλεόραση να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στους φαν του διαγωνισμού.

Όπως ανακοινώθηκε, η ΕΡΤ κηρύσσει διαγωνισμό για έναν τυχερό, στον οποίο θα εξασφαλίσει εισιτήρια για τα τρία ζωντανά σόου της φετινής Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7,9 και 11 Μαΐου.

Εκτός από τα εισιτήρια για τους δύο ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό, ο τυχερός θα κερδίσει και αεροπορικά εισιτήρια, ώστε να ταξιδέψει δωρέαν στο Μάλμε της Σουηδίας.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει: “Πόσο Eurofan είσαι; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό και έφυγες για το Μάλμε της Σουηδίας! Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει εισιτήρια για τις 3 μοναδικές βραδιές, τους 2 ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της Eurovision, καθώς και αεροπορικά εισιτήρια. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και ζήσε από κοντά τον παλμό της Εurovision!”.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της σχετικής φόρμας, πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Πόσο Eurofan είσαι;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα