Eurovision 2024: Πώς να ψηφίσετε τη Μαρίνα Σάττι από το εξωτερικό

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι Associated Press

Σήμερα το βράδυ, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, είναι η μεγάλη μάχη για τη Μαρίνα Σάττι στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024.

Η ώρα της Μαρίνας Σάττι έφτασε, καθώς στις 22:00 της Πέμπτη θα προβληθεί ο Β’ ημιτελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Η Μαρίνα Σάττι, που εκπροσωπεί τη χώρα μας, αναμένεται να εμφανιστεί στην 3η θέση με το τραγούδι «ZARI», και θα διεκδικήσει  την πρόκριση για τον τελικό της Eurovision 2024.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β΄ Ημιτελικό: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία. Στον Β’ Ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

 

Σημειώνεται πως σήμερα το βράδυ ψηφίζουν 19 χώρες, οι 16 που συμμετέχουν στον Δεύτερο Ημιτελικό, μαζί με την Ισπανία, την Ιταλία και την Γαλλία και φυσικά το Rest of the World (οι χώρες δηλαδή που δεν συμμετέχουν αλλά έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν).

Η Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” χρειάζονται τη στήριξη των Ελλήνων του εξωτερικού όσο ποτέ. Για το λόγο αυτό, η ΕΡΤ παραθέτει στοιχεία σχετικά με το πώς μπορείτε να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου ή του SMS μέσα από τον οποίο μπορείτε να ψηφίσετε την Ελλάδα.

Αν μένετε, λοιπόν, σε μία από τις παρακάτω χώρες, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο αντίστοιχο τηλέφωνο ή να στείλετε μήνυμα για λογαριασμό της Ελλάδος.

Το “Zari” της Μαρίνας Σάττι

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα