Eurovision: Χωρίς Καπουτζίδη ο ελληνικός τελικός

Eurovision: Χωρίς Καπουτζίδη ο ελληνικός τελικός

Κλείδωσε η ημερομηνία του ελληνικού τελικού, όπου και θα επιλεγεί το κομμάτι που θα πάει στο Κίεβο. Γιατί δεν θα τον παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και ποιος τον αντικαθιστά;

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή του τραγουδιού που θα βρεθεί στο Κίεβο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision. Γνωρίζουμε ήδη τους συντελεστές της ομάδας, οι οποίοι και θα ετοιμάσουν τρεις διαφορετικές προτάσεις – τραγούδια. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι τηλεθεατές, που τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 22.00, αναμένεται να επιλέξουν με τη μέθοδο του televoting το τραγούδι που θέλουν να βρεθεί στη φετινή eurovision.

Τα 3 υποψήφια τραγούδια που θα ακούσουμε για πρώτη φορά εκείνη τη βραδιά, θα κρίνει το τηλεοπτικό κοινό μέσω sms και televoting και φυσικά οι 9 επιτροπές στις οποίες από την ομογένεια.  Όπως είχε ανακοινωθεί στη συνέντευξη τύπου η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού θα έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα, αλλά δε μένει παρά να το δούμε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που τα τελευταία χρόνια έχει ενεργό ρόλο στην παρουσίαση της Eurovision για την Ελλάδα, δεν θα βρίσκεται στην Αθήνα με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του Έθνους, έχει επιμεληθεί τα κείμενα της βραδιάς. Παρουσιαστές λοιπόν το βράδυ της 6ης Μαρτίου θα είναι η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζάλα και ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος.

Επιπλέον, καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο Κύπριος διαγωνιζόμενος Hovig, που θα παρουσιάσει το δικό του τραγούδι στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Στην Ουκρανία η ελληνική αποστολή

Η Demy βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην Οδησσό. Η Ελληνική αντιπροσωπεία, μεταξύ αυτών και  ο συνθέτης  Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά και ο σκηνογράφος Φωκάς Ευαγγελινός, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εκεί γυρίσματα και για τα τρία τραγούδια που θα ερμηνεύσει στον ελληνικό τελικό της 6ης Μαρτίου, η Demy.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», ο Γιάννης Παπαδάκος θα είναι σκηνοθέτης των βίντεο κλιπ. Ο Γιάννης Παπαδάκος είναι γνωστός για συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σταν και το γκρουπ των «Onirama». Επιπλέον αναφέρεται ότι ο σκηνοθέτης βρέθηκε στην Οδησσό δύο – τρεις μέρες νωρίτερα από την ελληνική αποστολή, έτσι ώστε να επιλέξει τις κατάλληλες τοποθεσίες για τα γυρίσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα