Eurovision: Η ΕΡΤ διαψεύδει ότι προσέγγισε γιαγιάδες από την Κρήτη για την εκπροσώπηση

Eurovision: Η ΕΡΤ διαψεύδει ότι προσέγγισε γιαγιάδες από την Κρήτη για την εκπροσώπηση
Η σκηνή της Eurovision NATHAN REINDS / EBU

Η κρατική τηλεόραση ξεκαθαρίζει ότι όποιος καλλιτέχνης επιθυμεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision, μπορεί να το δοκιμάσει μέσω της ανοιχτής πρόσκλησης της ΕΡΤ.

Διαψεύδει η ΕΡΤ τα όσα είδαν πριν από λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας, μέσα από την εκπομπή “Breakfast@Star”, σχετικά με πρόταση που έκανε η κρατική τηλεόραση σε γιαγιάδες από την Κρήτη, για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η ΕΡΤ προσέγγισε ένα γκρουπ από την Κρήτη, τις “Cretan Grandmas”, ώστε να ετοιμάσουν ένα κομμάτι για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η ιστοσελίδα eurovisionfun αναφέρει πως η ΕΡΤ διαψεύδει κατηγορηματικά τα παραπάνω. Συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία του μέσου που ασχολείσαι με τον διαγωνισμό, κατέστη σαφές από την κρατική τηλεόραση πως όποιος καλλιτέχνης επιθυμεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, μπορεί να το δοκιμάσει μέσω της ανοιχτής πρόσκλησης της ΕΡΤ.

“Η ΕΡΤ δεν έχει προσεγγίσει κανέναν καλλιτέχνη. Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2023, οικεία βουλήσει υποβάλλουν τις προτάσεις τους, ώστε να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση. Στην περίπτωση που επιθυμούσε η ΕΡΤ να προσεγγίσει συγκεκριμένους καλλιτέχνες, δεν θα πραγματοποιούσαμε μία διαδικασία επιλογής με ανοιχτή πρόσκληση”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα