Eurovision: Ολόχρυση η Σίλια Καψή στο “Liar” – Το πρώτο teaser του τραγουδιού

Διαβάζεται σε 2'
Σίλια Καψή
Σίλια Καψή Instagram@cybc_eurovision

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα μικρό απόσπασμα από το videoclip του τραγουδιού “Liar” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2024 η Σίλια Καψή.

Ντυμένη στα χρυσά και πλαισιωμένη από δύο χορευτές, η Σίλια Καψή τραγουδάει “Liar” και είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο διακεκριμένος Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, Δημήτρης Κοντόπουλος και η Σίλια Καψή ελπίζει με την εμφάνισή της να κάνει περήφανους τους Κύπριους.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει ολόκληρο στις 29 Φεβρουαρίου.

Η 16χρονη Σίλια Καψή είναι κυπριακής και ελληνικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Συμμετέχει σε παραστάσεις από την ηλικία των 4 ετών και έχει εκπαιδευτεί από ελίτ καλλιτέχνες που όλοι αποτελούν κορυφή στον τομέα τους.

Όπως αναφέρει το limassoltoday, έχει πάρει πολλές διακρίσεις, όπως το Bobby McCloughan Creative Arts Award (130 Anniversary Award) στο Claremont College, το St Vincent’s College Madame Christian Scholarship for Singing και πιο πρόσφατα, πήρε υποτροφία του Village Nation Performing Arts College.

Η Σίλια ήταν η τραγουδίστρια της Australian Youth Performing Arts Company (AYPAC) και βασική τραγουδίστρια σε πολυάριθμες εκδηλώσεις υψηλού προφίλ σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του σόλο ερμηνευτή του Hollywood Star, Alex Russell στην αποκλειστική 30ή εκδήλωση γενεθλίων του στο Λος Άντζελες.

Η αγάπη της για τη μουσική άνθισε όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της τραγούδι “Who Am I?”, το οποίο έγραψε και συνέθεσε κυρίως σε ηλικία 12 ετών. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε το δεύτερο τραγούδι της “No Boys Allowed” τον Μάρτιο του 2023 ενώ το τελευταίο της τραγούδι “Disco Dancer” κυκλοφορήσε τον Μάιο του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος θα εμφανιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Εurovision στις 7 Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα