Φεστιβάλ Αθηνών: Η βροχή διέκοψε τη μεγάλη γιορτή του Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο

Φεστιβάλ Αθηνών: Η βροχή διέκοψε τη μεγάλη γιορτή του Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο
Eurokinissi

Εξαιτίας της κακοκαιρίας και για λόγους ασφαλείας το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου αποφάσισε να διακόψει τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο.

Η κακοκαιρία κατέφτασε και στην Αττική το απόγευμα του Σαββάτου (9/7) με βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας. Στο κέντρο της Αθήνας μάλιστα η βροχή ανά στιγμές ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, με αποτέλεσμα παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε η παραγωγή, να διακοπεί και η μεγάλη συναυλία-γιορτή του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο.

Η διοργάνωση προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν εφικτό προκειμένου να μην αλλάξει ο προγραμματισμός. Έτσι η συναυλία ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας. Μετά από 2-3 τραγούδια ωστόσο η ένταση της βροχής οδήγησε σε νέα διακοπή και για την ασφάλεια τόσο του κόσμου όσο και των συμμετεχόντων, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή της συναυλίας.

«Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας των μουσικών και  τεχνικών επί σκηνής λάβαμε με λύπη την απόφαση να διακόψουμε τη σημερινή συναυλία. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με την πιθανή μετάθεση της συναυλίας ή την οριστική ακύρωσή της» αναφέρει η ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα