Foo Fighters: Ακυρώνουν τις συναυλίες τους μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins

Foo Fighters: Ακυρώνουν τις συναυλίες τους μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins
Οι Foo Fighters AP

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν όλες τις επερχόμενες συναυλίες τους, μετά την απώλεια του 50χρονου ντράμερ Taylor Hawkins.

Μετά τον θάνατο του 50χρονου ντράμερ Taylor Hawkins την Παρασκευή, οι Foo Fighters ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν όλες τις επερχόμενες περιοδείες τους.

Συγκεκριμένα το διάσημο γκρουπ αναφέρει σε ανακοίνωσή του στο Twitter:

“Με μεγάλη λύπη οι Foo Fighters επιβεβαιώνουν την ακύρωση όλων των επερχόμενων ημερομηνιών της περιοδείας ενόψει της συγκλονιστικής απώλειας του αδελφού μας Taylor Hawkins. Λυπούμαστε και συμμεριζόμαστε την απογοήτευση που δεν θα δούμε ο ένας τον άλλον, όπως είχε προγραμματιστεί. Αντίθετα, ας αφιερώσουμε αυτόν τον χρόνο για να θρηνήσουμε, να θεραπεύσουμε, να τραβήξουμε κοντά τους αγαπημένους μας και να εκτιμήσουμε τη μουσική και τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί.

Με αγάπη, Foo Fighters”.

Το συγκρότημα ήταν σε περιοδεία στη Νότια Αμερική και επρόκειτο να εμφανιστεί σε ένα φεστιβάλ στην Κολομβία την Παρασκευή, όταν ο Hawkins φέρεται να παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος και πέθανε λίγο αργότερα.

Taylor Hawkins: Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου

Οι κολομβιανές αρχές ανακοίνωσαν πως βρέθηκαν συνολικά 10 ψυχοδραστικές ουσίες στο αίμα του Taylor Hawkins, λέγοντας πως μεταξύ των ουσιών που “έδειξαν” οι τοξικολογικές ήταν οπιούχα, αντικαταθλιπτικά και άλλα, με τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του θανάτου του ωστόσο να συνεχίζονται.

“Η τοξικολογική εξέταση εντόπισε 10 ουσίες μέχρι στιγμής στον οργανισμό του Taylor Hawkins, συμπεριλαμβανομένων των THC (μαριχουάνα), αντικαταθλιπτικών, βενζοδιαζεπινών και οπιούχων”, ανακοίνωσαν οι κολομβιανές αρχές.

Τονίζεται, ωστόσο, πως πρόκειται για μία προκαταρκτική έκθεση και όχι για επίσημο πόρισμα σχετικά με την αιτία του θανάτου του, χωρίς να αναφερθεί επίσης η ποσότητα αυτών των ουσιών.

“Το Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής και Εγκληματολογικών Επιστημών συνεχίζει την εξέτασή του για να παρέχει πλήρη κατανόηση των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο του Taylor Hawkins”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα