Γαρμπή-Ρέμος: Το συγκινητικό video με το ντουέτο τους για καλό σκοπό

Γαρμπή-Ρέμος: Το συγκινητικό video με το ντουέτο τους για καλό σκοπό

Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζουν την 'Κιβωτό' σε ένα μοναδικό ντουέτο, με το video clip να δημιουργείται με τη συμβολή του κοινού για καλό σκοπό.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζουν τo ”Κιβωτός” σε ένα μοναδικό ντουέτο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, το ντουέτο αφιερώνεται στους γονείς όλων μας και το music video φτιάχτηκε με τη συμβολή του κοινού, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού Κιβωτός Του Κόσμου.

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο πολυπλατινένιο album ”Ευαισθησίες” της Καίτης Γαρμπή και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας.

Ενώνοντας τις φωνές τους, 23 χρόνια μετά το επιτυχημένο ντουέτο ”Ασυμφωνία Χαρακτήρων” και τις επί σκηνής συνεργασίες τους, οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του μοναδική και σπουδαία πορεία, στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας.

Το music video δημιουργήθηκε μέσα από μία πρωτότυπη καμπάνια, με την συμμετοχή του κόσμου, που έστειλε φωτογραφίες των γονιών του, δημιουργώντας ένα υπέροχο μωσαϊκό συναισθημάτων και κάνοντας το ντουέτο «Κιβωτός» τη μελωδική κιβωτό όλων μας.

Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον Αντώνη Ρέμο στο ”Κιβωτός” θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό project της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, με επιτυχίες από όλη την καριέρα της τις οποίες μοιράζεται με άνδρες συναδέλφους της πρώτης γραμμής.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/kivotos2020

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα