Η Ευριδίκη επιστρέφει με νέο τραγούδι - Συνεργασία έκπληξη με τον Στέφανο Κορκολή

Λωρίν Παρασκευοπούλου

Η Ευρυδίκη συναντά τον Στέφανο Κορκολή και τον στιχουργό Πόλυ Κυριάκου και οι τρεις τους ενώνουν για πρώτη φορά τον κόσμο τους με όχημα τους το νέο τραγούδι "Θέλω".

Εκπλήσσει η δυναμική επιστροφή της Ευρυδίκης στα μουσικά δρώμενα και τη δισκογραφία με το “Θέλω”, ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο αποτελεί προπομπό ενός πολυσυλλεκτικού επετειακού άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 από την People Music με αφορμή τα 30 χρόνια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της “Για πρώτη φορά”.

Η Ευρυδίκη συναντά τον Στέφανο Κορκολή και τον στιχουργό Πόλυ Κυριάκου και οι τρεις τους ενώνουν για πρώτη φορά τον κόσμο τους με όχημα τους το νέο τραγούδι "Θέλω", που μόλις κυκλοφόρησε. Μια λυρική, ερωτική μπαλάντα, για την προσμονή, για τον ανεκπλήρωτο έρωτα, εκείνον που ποτέ δεν έρχεται. Για τα αμέτρητα "θέλω" μας που δεν σταματούν να θυμίζουν την επιθυμία. Γιατί τι άλλο είναι ο έρωτας; Παρά ένας βυθός ονείρου..

«Η μεγάλη μου επιθυμία να τραγουδήσω Στέφανο Κορκολή πραγματοποιήθηκε σε μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, χαρίζοντάς μου ένα μοναδικό τραγούδι με τους υπέροχους στίχους του Πόλυ Κυριάκου. Τα δικά μου θέλω ενώνονται με το «θέλω» του Στέφανου και του Πόλυ και νιώθω βαθιά συγκίνηση και μεγάλη τιμή που ερμηνεύω αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς» αναφέρει η Ευρυδίκη για τη συνεργασία αυτή.

Ο Στέφανος Κορκολής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη χαρά μου που συνεργάζομαι για πρώτη φορά με την Ευρυδίκη, μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια με την οποία μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία. Για μένα η Ευρυδίκη πέρα από υπερταλαντούχα ερμηνεύτρια, είναι από τους πιο συνεπείς - μουσικά - καλλιτέχνες του Ελληνικού τραγουδιού που γνωρίζω. Η χαρά μου βέβαια είναι ακόμα πιο μεγάλη διότι συνεργάζομαι για πρώτη φορά επίσης με τον σπουδαίο στιχουργό Πόλυ Κυριάκου. Το «Θέλω» είναι ένα τραγούδι που προέκυψε αβίαστα με στόχο την αλήθεια που κρύβει μέσα του. Μια αλήθεια που στόχο έχουμε να την φανερώσουμε"

Ο Πόλυς Κυριάκου σημειιώνει: «Με την Ευρυδίκη κάναμε μια συνεργασία πριν οχτώ χρόνια, που αφορούσε ένα δίσκο που είχε σχέση με την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Κύπρο. Πρόσφατα, μια απρόσμενη συγκυρία με έφερε κοντά με τον χαρισματικό συνθέτη Στέφανο Κορκολή. Στη συνέχεια, παντρέψαμε στίχο, μουσική και ερμηνεία για να γεννηθεί το "Θέλω". Μια όμορφη πρώτη αρχή!

Μουσική: Στέφανος Κορκολής/Στίχοι: Πόλυς Κυριάκου/Παραγωγή/ηχογράφηση/μίξη: Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος @ Minus 2 Productions/Ενορχήστρωση: Λεωνίδας Τζίτζος/Mastering: Νάσος Νομικός @ VU PRODUCTIONS/Artwork: Πέτρος Παράσχης/Φωτογραφία: Λωρίν Παρασκευοπούλου

Μουσικοί: Πιάνο-πλήκτρα: Λεωνίδας Τζίτζος/Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου/Κιθάρες: Αποστόλης Κοσκινάς/Τύμπανα: Δημήτρης Χωριανόπουλος/Additional Keys/guitars: Bob Katsionis/Β’ φωνή: Στέφανος Κορκολής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK