Η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει Rihanna μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά

Η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει Rihanna μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά

Με καλεσμένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Φοίβο Δεληβοριά κάνει πρεμιέρα το "Μουσικό κουτί" με οικοδεσπότες τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

Με καλεσμένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Φοίβο Δεληβοριά κάνει πρεμιέρα το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ με οικοδεσπότες τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, που είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε στο ρόλο του παρουσιαστή.

Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή θα μεταδίδεται από αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00, στην ΕΡΤ1 και αυτό που είναι το ενδιαφέρον είναι πως είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που μια μουσική εκπομπή δεν θα στηρίζεται σε κάποιο ξένο φορμάτ.

Η ιδέα της συγκεκριμένης εκπομπής ανήκει στον Νίκο Πορτοκάλογλου και στο Juke Box που ήταν ο τίτλος της τελευταίας του μουσικής παράστασης πριν το lock down του κορωνοϊού.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής δεν θα ερμηνεύουν μόνο δικές τους επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια που δεν τους έχουμε ξανακούσει ποτέ να λένε. Στην αυριανή πρεμιέρα λοιπόν της εκπομπής, θα ακούσουμε μεταξύ άλλων τη Νατάσσα Μποφίλιου να ερμηνεύει Rihanna στην τεράστια επιτυχία της, Diamonds. Ένα κομμάτι που έγραψε η Sia Furler και περιλαμβάνεται στο Unapologetic (2012).

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα