Κατερίνα Στανίση: Έλεγα το “Μυστικέ μου έρωτα” και μπήκε με το φορτηγό μέσα στο μαγαζί

Διαβάζεται σε 2'
Η Κατερίνα Στανίση
Η Κατερίνα Στανίση PAPADAKIS PRESS

Η ιστορία της Κατερίνας Στανίση για παλαιότερη εμφάνισή της σε κέντρο διασκέδασης, όπου ένα φορτηγό “μπούκαρε” στον χώρο που τραγουδούσε.

Ιστορία βγαλμένη από τις πιο… σκληροπυρηνικές εποχές του λαϊκού τραγουδιού και της νυχτερινής διασκέδασης αυτή που μοιράστηκε, το βράδυ του Σαββάτου, η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή “Νύχτα Στάσου” με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο στην ΕΡΤ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το τραγούδι “Μυστικέ μου έρωτα”, για το οποίο είπε πως “όταν το λέω στα μαγαζιά γίνεται χαμός. Εάν δεν το πω, δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα με πλακώσουν όλοι! Το ζητάνε αυτό το τραγούδι, μικροί και μεγάλοι”.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν και η αιτία για μία αξέχαστη βραδιά της σε μαγαζί, στο οποίο εισέβαλε ένα… φορτηγό όταν άρχισε να το ερμηνεύει.

“Πήγα να τραγουδήσω κάπου, εξτρά ήμουνα, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν το μαγαζί. Τώρα, δεν ήταν και κανένα μαγαζί. Ξέρεις, εξοχικό μαγαζί, καλοκαίρι ήτανε και λέω αυτό το τραγούδι. Ξαφνικά ο κόσμος έφευγε από εδώ, έφευγε από εκεί, δεν ήξερα τι συνέβαινε και ερχόταν ένα φορτηγό μέσα στο μαγαζί! Είχε πει αυτός στον επιχειρηματία, «άμα πει αυτό το τραγούδι, θα μπω μέσα με το φορτηγό». «Μπες» του λέει ο επιχειρηματίας και ο κόσμος δεν ήξερε από που να φύγει. Όλο άντρες ήταν μέσα, δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα. Θεέ μου, έλεγα, να τελειώσω και να φύγω να πάω σπίτι μου”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα