Lady Gaga: Ε, ναι! Είμαι έγκυος…

Lady Gaga: Ε, ναι! Είμαι έγκυος…
Lady Gaga Chris Pizzello/Invision/AP

Μετά το Όσκαρ, η δημοφιλής τραγουδίστρια "εγκυμονεί" κάτι καινούργιο και κάνει τους φαν της να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά και ανυπομονησία.

Πριν ακόμη να προλάβουν να καταλαγιάσουν οι φήμες για ειδύλλιο με τον Bradley Cooper, η Lady Gaga βρέθηκε πρωταγωνίστρια μιας ακόμη έντονης φημολογίας, σύμφωνα με την οποία είναι έγκυος.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης και site πήγαν μάλιστα την υπόθεση… πολλά βήματα παρακάτω, αφού όχι μόνο θεώρησαν δεδομένη την εγκυμοσύνη, αλλά αναρωτιούνταν και ποιανού είναι το παιδί: Του πρώην αρραβωνιαστικού της Christian Carino, με τον οποίο χώρισε παραμονές της απονομής των Όσκαρ, ή μήπως του Bradley Cooper, μιας και οι κατηγορηματικές διαψεύσεις της τραγουδίστριας μάλλον δεν έπεισαν τους φαν που θέλουν να τους δουν μαζί ως ζευγάρι;

Η Lady Gaga αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να απαντήσει χωρίς περιστροφές μέσω Twitter: “Φήμες ότι είμαι έγκυος; Ναι, είμαι έγκυος με το #LG6”.


Πριν βιαστείτε να φανταστείτε την Gaga πνιγμένη στα μπιμπερό και τα ζιπουνάκια, σχολιάζοντας το παράξενο όνομα που διάλεξε για το “μωρό” της, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Με το “#LG” εννοεί απλά το… 6 προσωπικό άλμπουμ της καριέρας της. Το άλμπουμπ που θα ακολουθήσει τα Fame (2008), Fame Monster (2009), Born this way (2011), Artpop (2013) και Joanne (2017) και προφανώς είναι ακόμη…. “αβάπτιστο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα