ΛΕΞ: “Βάφτηκε” κόκκινο το Καυτανζόγλειο – Ιστορική συναυλία με πάνω από 35.000 θεατές

ΛΕΞ: “Βάφτηκε” κόκκινο το Καυτανζόγλειο – Ιστορική συναυλία με πάνω από 35.000 θεατές
Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη EUROKINISSI

Ο ΛΕΞ πραγματοποίησε μια ιστορική συναυλία στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας πως είναι ένας καλλιτέχνης "φαινόμενο". Πυρσοί, κόκκινοι καπνοί και φακοί έκαναν τη νύχτα-μέρα στο Καυτανζόγλειο.

Χιλιάδες κόσμου συνέρρευσαν το βράδυ της Παρασκευής (21/10) στο Καυτανζόγλειο στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν και να ακούσουν από κοντά τον ΛΕΞ, τον καλλιτέχνη “φαινόμενο” που κατάφερε για άλλη μια φορά να πραγματοποιήσει μια ιστορική συναυλία.

Στη συναυλία του ΛΕΞ, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως έγινε γνωστή μέσα από τα social media και χωρίς καθόλου διαφήμιση, συγκεντρώθηκαν άνθρωποι όλων των ηλικιών από διάφορες πόλεις και περιοχές, όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αφού οι εμφανίσεις του αγαπητού ράπερ είναι σπάνιες. Αρκετοί από τους θεατές ήρθαν με λεωφορεία από την Κοζάνη, την Καστοριά, την Κομοτηνή, την Καβάλα και άλλες περιοχές.

Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI


Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Η ανυπομονησία για τη συναυλία ήταν τεράστια και επικρατούσε φρενίτιδα ήδη από τις προηγούμενες μέρες, εξ ου και μια μεγάλη μερίδα των θαυμαστών του έφτασε στο Καυτανζόγλειο ακόμη και τρεις ώρες πριν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, μέχρι τις 20.30 είχαν κοπεί επίσημα 27.000 εισιτήρια, ενώ χιλιάδες περίμεναν απ’ έξω. Η πρόχειρη εκτίμηση των διοργανωτών κάνει λόγο για πάνω από 35.000 άτομα στη χθεσινή συναυλία – δεν αποκλείεται ο αριθμός να πλησιάσει το αξεπέραστο ρεκόρ του 1989, στην τεράστια συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Η υποδοχή του ΛΕΞ στη σκηνή

Ο Θεσσαλονικιός ράπερ εμφανίστηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 22.00, ραπάροντας τους στίχους από το “Από τους υπονόμους” και πυροδοτώντας ουρλιαχτά γεμάτα ενθουσιασμό, συνθήματα, αλλά και την εμφάνιση των πρώτων καπνογόνων.

Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη NEWS 24/7

Πολύ γρήγορα το Καυτανζόγλειο “βάφτηκε” κόκκινο, υπό τους ήχους και τους στίχους του “ποιητή του περιθωρίου”, και έτσι παρέμεινε μέχρι και το τέλος της συναυλίας.

Το βαγόνι του Μετρό στη σκηνή

Μόνιμο highlight του επικού one man show στο Καυτανζόγλειο, η τοποθέτηση βαγονιού του μετρό στη σκηνή. Άλλωστε, “Μετρό” τιτλοφορείται και το τελευταίο άλμπουμ του ράπερ, τα τραγούδια του οποίου ήχησαν σε όλο το γήπεδο.

Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Εκτός από τα κομμάτια του πρόσφατου δίσκου του, ο ΛΕΞ τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση του κόσμου, όπως το “Μουσική για τσόγλανους”.

Πυρσοί, κόκκινοι καπνοί, φακοί, πανό και χειροκροτήματα μαζί με τη μυρωδιά της νέας γενιάς έκαναν τη νύχτα-μέρα στο Καυτανζόγλειο στάδιο και διαμόρφωσαν ένα σκηνικό αντάξιο των προσδοκιών των περισσότερων.

Παρέμβαση για τη Μαλαματίνα και τον βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας

Νωρίτερα, παρέμβαση στη συναυλία του ΛΕΞ στο Καυτανζόγλειο Θεσσαλονίκης έκαναν εργαζόμενοι στη Μαλαματίνα που απεργούν αλλά και για τον βιασμό της 19χρονης στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, στη σκηνή της συναυλίας που αναμένεται να βγει ο ΛΕΞ, εμφανίστηκαν με πανό οι εργαζόμενοι στη Μαλαματίνα που απεργούν το οποίο έγραφε «Νίκη στην απεργία στην Μαλαματίνα».

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι στην οινοποιία «Μαλαματίνα» πραγματοποιούν απεργιακές κινητοποιήσεις από τον Αύγουστο, με στόχο να επαναπροσληφθούν οι 15 συνάδελφοί τους που απολύθηκαν παράνομα και να υπογραφεί νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας.

thesstoday

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ακόμη ένα πανό για την πρόσφατη υπόθεση βιασμού της 19χρονης από δύο αστυνομικούς μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

thesstoday

Τα πανό έμειναν επί της σκηνής για λίγα μόνο λεπτά.

Επεισόδια μετά το τέλος της συναυλίας

Μετά το πέρας τη συναυλίας σημειώθηκαν επεισόδια. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούσαν την υπό ανέγερση βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα