Mad Awards: Γιατί “ναυάγησε” η εμφάνιση Φουρέιρα – Chanel

Mad Awards: Γιατί “ναυάγησε” η εμφάνιση Φουρέιρα – Chanel
Ελένη Φουρέιρα - Chanel Terrero ebu / eurovision.tv

Ακυρώθηκε η κοινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με την Chanel Terrero στα φετινά βραβεία MAD. Τι ακριβώς συνέβη.

Η καυτή συνάντηση της Ελένης Φουρέιρα με την Chanel Terrero, η οποία εκπροσώπησε την Ισπανία στη φετινή Eurovision, επρόκειτο να είναι μία συνεργασία που θα έβαζε… fuego στα φετινά μουσικά βραβεία MAD.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν, γεγονός που -όπως όλα δείχνουν- φέρνει την ακύρωση της συνεργασίας.

Ήταν πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, όταν κυκλοφόρησε έντονα ότι στα φετινά μουσικά βραβεία, η Ελένη Φουρέιρα και η Channel Terrero θα εμφανιζόντουσαν μαζί στη σκηνή, για ένα ανατρεπτικό ντουέτο.

Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνιδες έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο γυναίκες είχαν πολύ στενή επικοινωνία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, θεωρείται πως το “ναυάγιο” της συνεργασίας προκλήθηκε από την πλευρά της Ισπανίας, καθώς -όπως φαίνεται- προέκυψαν θέματα με τις απαιτήσεις που είχαν για την εμφάνιση της Chanel.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ούτε από τα MAD, ούτε από την ομάδα της τραγουδίστριας.

Eurovision 2022: Ποια είναι η Chanel Terrero της Ισπανίας

Η Chanel Terrero γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας και μετακόμισε στην Olesa de Montserrat στην Καταλονία σε ηλικία τριών ετών. Μέρος της οικογένειάς της ήταν ήδη ισπανικής καταγωγής από την Καταλονία.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού, υποκριτικής και μπαλέτου, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Víctor Ullate, Coco Comín και Glòria Gella. Σε ηλικία δεκαέξι ετών ξεκίνησε την καριέρα της στο μουσικό θέατρο.

Το “SloMo” διαγωνίστηκε και κέρδισε το Benidorm Fest 2022, ένα φεστιβάλ τραγουδιού που χρησιμοποιήθηκε για την επιλογή της συμμετοχής της Ισπανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

Πρόσφατα η ολλανδική εφημερίδα BD, αποκάλυψε ότι το “SloMo” αρχικά προοριζόταν για την Jennifer Lopez. Ο Ολλανδός παραγωγός Arjen Thonen έγραψε το τραγούδι έχοντας στο νου του την παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα.

Η Jennifer Lopez και η ομάδα της δεν απάντησαν ποτέ στην πρόταση του Thonen και έτσι το “SloMo” βρήκε τον δρόμο του για τη σκηνή της Eurovision μέσα από την Chanel, κατακτώντας την τρίτη θέση στον Μεγάλο Τελικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα