Mad VMA 2022: Αυτός είναι ο λόγος που ο Dj Valentino έπαιζε με… αόρατη κονσόλα

Mad VMA 2022: Αυτός είναι ο λόγος που ο Dj Valentino έπαιζε με… αόρατη κονσόλα
Ο Dj Valentino instagram @valentino_official_gr

Τι απαντά ο Dj Valentino για το μιξάρισμα χωρίς κονσόλα στα φετινά Mad Video Music Awards. Ο έντονος διάλογος στο Twitter.

Τα φετινά MAD VMA σημαδεύτηκαν από τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Snik και τον Light, όμως θα μείνουν αξέχαστα και για το γεγονός ότι ο Dj Valentino εμφανίστηκε να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα, πατώντας κουμπιά στον… αέρα.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral στο διαδίκτυο, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν έντονα το γεγονός. Ο DJ Valentino, μετά τον σάλο, απάντησε σε σχόλια χρηστών του Twitter, προσπαθώντας να δικαιολογήσει γιατί συνέβη κάτι τέτοιο.

Ο διάλογος στο Twitter για την αόρατη κονσόλα

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter είπε στον Dj Valentino πως «είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι». Ο Valentino, δεν μπορούσε να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και απάντησε πως δεν έκανε εκείνος την παραγωγή και πως ουσιαστικά δεν ήταν δικό του του λάθος.

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ… Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά, δεν είναι κοροϊδία… καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγο σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου. Και πάλι ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός Dj.

Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν και ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Δεν αρνήθηκε κανείς ότι δούλεψες για το κομμάτι. Ήξερες όμως ότι φτιάχνεται για ένα τηλεοπτικό show και ότι θα ήσουν επί σκηνής. Το ότι βρήκες ένα άδειο τραπέζι σημαίνει ότι δεν έκανες ποτέ πρόβες και κανείς δεν ασχολήθηκε. Δεν είναι αυτό σεβασμός προς το κόσμο».

«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου», απάντησε ο Dj Valentino.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα