Νέο μεγάλο "φάουλ" Σφακιανάκη: Αποχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος από το σχήμα με την Πάολα

O Νότης Σφακιανάκης
O Νότης Σφακιανάκης EUROKINISSI

Αποχώρηση που αλλάζει όλο το πρόγραμμα στο "Γκάζι Live" λίγη ώρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα - Πώς την προκάλεσε ο Σφακιανάκης.

Στα πάλαι ποτέ "χνάρια" της Δέσποινας Βανδή που είχε αποχωρήσει από τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη στο "παρά ένα" κινήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που ήταν να κάνει πρεμιέρα στο σχήμα του "Γκάζι Live" σήμερα, μαζί με την Πάολα.

Ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να τον "έκοψε" χωρίς εξήγηση από το δεύτερο, λαϊκό πρόγραμμα του μαγαζιού, με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση να αποχωρίσει.

ADVERTISING

Όπως έγραψε στο Instagram:

"Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο «Γκάζι live» με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα – κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εξεπλάγην και απογοητεύτηκα ταυτόχρονα – προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος. Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαϊκή φωνή. Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου. Έτσι, αναγκάζομαι το μήνα Δεκέμβριο και λίγο πριν τις γιορτές, να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου. Οι σχέσεις μου με την Πάολα, την οποία αγαπώ και εκτιμώ, παραμένουν εξαιρετικές, καθώς και με την επιχείρηση Μαροσούλη – όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για άλλη μια φορά. Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες. Μάλλον ήταν σοφή, τελικά, η επιλογή της Δέσποινας Βανδή, πριν από πέντε χρόνια – σε γεγονότα που αν και έχουν διαφορετική αφετηρία, έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη, καλές γιορτές εύχομαι σε όλους.

Γιώργος Παπαδόπουλος".

SHARE:

24Media Network