Ο ράπερ Cadet σκοτώθηκε ενώ πήγαινε σε συναυλία

Ο ράπερ Cadet σκοτώθηκε ενώ πήγαινε σε συναυλία

Σε ηλικία μόλις 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο διάσημος ράπερ, σκορπώντας τη θλίψη στους φαν του και στη βρετανική μουσική σκηνή.

Θύμα τροχαίου έπεσε ο διάσημος ράπερ Cadet πηγαίνοντας σε συναυλία που επρόκειτο να δώσει στο Λονδίνο. Ο Cadet, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Μπλέιν Κάμερον Τζόνσον, ήταν μόλις 28 ετών.

Ο Cadet επέβαινε σε ταξί και το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του με ανάρτηση στα social media: «Εμείς, η οικογένεια του Μπλέιν Κάμερον Τζόνσον, γνωστού ως Cadet (Underrated Legend) θα θέλαμε να μοιραστούμε τη δυσάρεστη είδηση ότι τις πρωινές ώρες της 9ης Φεβρουαρίου απεβίωσε ενώ επέβαινε σε ταξί καθ’ οδόν προς μια συναυλία. Αυτή τη στιγμή εμείς, η οικογένειά του, εκτιμούμε την υπομονή σας και θα μοιραστούμε μαζί σας οποιαδήποτε πληροφορία, όταν και όπως μπορέσουμε. Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συμπαράστασή σας. Με αγάπη, η οικογένεια Τζόνσον»

Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε συναδέλφους αλλά και φαν του ράπερ που κατακλύζουν τα social media με μηνύματα στα οποία εκφράζουν τα συλλυπητήρια και τη λύπη τους.


SHARE: