Οι Locomondo αποχαιρετούν το καλοκαίρι στο Ξέφωτο του Νιάρχος

Οι Locomondo αποχαιρετούν το καλοκαίρι στο Ξέφωτο του Νιάρχος
Μάρκος Κούμαρης- Locomondo George Karahalios

Με reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo δίνουν μία μοναδική συναυλία το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 21:00, το συγκρότημα των Locomondo κλείνει εορταστικά την καλοκαιρινή σεζόν με μία μεγάλη συναυλία στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Με reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo συνεχίζουν εδώ και δεκαοκτώ χρόνια αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα απ’ τον καθένα, να μετατρέπουν το κοινό, σε κάθε ζωντανή εμφάνισή τους, σε μια μεγάλη παρέα. Χορευτικά τραγούδια με άρωμα καλοκαιριού, εκρηκτική ατμόσφαιρα και χαμόγελα, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τις live εμφανίσεις τους μοναδικές εμπειρίες για κάθε παρευρισκόμενο. Στη συναυλία τους στο ΚΠΙΣΝ, το συγκρότημα που κάποτε μας διαβεβαίωσε πως «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες από το παρελθόν αλλά και νέα κομμάτια κάνοντας έτσι ποδαρικό στο φθινόπωρο!

Οι Locomondo ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα το 2003. Δύο χρόνια μετά, έγιναν το πρώτο ελληνικό συγκρότημα που ηχογράφησε στη Τζαμάϊκα. Πέρα από τη σταθερή συναυλιακή παρουσία τους στην Ελλάδα, μέχρι και πριν την πανδημία εμφανίζονταν αδιαλείπτως σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Βουλγαρία και η Τουρκία, ενώνοντας τον ελληνικό στίχο με παγκόσμιους ήχους και ρυθμούς.

Όλες οι συναυλίες της σειράς Parklife πραγματοποιούνται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Συντελεστές: Μάρκος Κούμαρης (τραγούδι, κιθάρα)/ Χρήστος Καλαιτζόπουλος (ακορντεόν, τραγούδι)/ Γιάννης Βαρνάβας (κιθάρα, τραγούδι)/ Σταμάτης Γούλας (πλήκτρα, τραγούδι)/ Σπυρίδων Μπεσδέκης (μπάσο)/ Άγγελος-Στράτος Σούντρης (τύμπανα)/ Χρήστος Σπηλιόπουλος (τρομπόνι, φωνητικά)/ Νικόλαος Βλάχος (τρομπέτα, φωνητικά)/

Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στην ιστοσελίδα μας snfcc.org/Locomondo.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα