Όταν ο Γιάννης Αγγελάκας τραγούδησε Υπόγεια Ρεύματα με τον δικό του μοναδικό τρόπο

Διαβάζεται σε 2'
Όταν ο Γιάννης Αγγελάκας τραγούδησε Υπόγεια Ρεύματα με τον δικό του μοναδικό τρόπο
Φανή Μαρία Χατζή

Τα Υπόγεια Ρεύματα καταφέρνουν να ξεπερνούν συνεχώς τα μουσικά τους όρια και αυτή τη χρονιά γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους με ασταμάτητη ορμή.

Φέτος γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους, ενώ καταφέρνουν να ξεπερνούν συνεχώς τα μουσικά τους όρια. Τα Υπόγεια Ρεύματα μπαίνουν στο στούντιο με φίλους και το αποτέλεσμα (θα) έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ «30 Χρόνια στην Υπόγα», την ανακοίνωση της περιοδείας τους και του μεγάλου live τους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 5 Ιουνίου, τα Υπόγεια Ρεύματα παρουσιάζουν άλλη μια δημιουργική σειρά τραγουδιών.

Το αγαπημένο συγκρότημα προσκάλεσε αγαπημένους φίλους και φίλες τους να διασκευάσουν και να ερμηνεύσουν, με το δικό τους ξεχωριστό ύφος, ένα τραγούδι μέσα από τη δισκογραφία του συγκροτήματος.

Φανή Μαρία Χατζή

Εν συνεχεία, μπήκαν στο στούντιο μαζί με την μπάντα για να ηχογραφήσουν αυτά τα τραγούδια, ενώ τα sessions καταγράφηκαν σε video. Το αποτέλεσμα είναι κάποια αγαπημένα κομμάτια σε εντελώς νέα μορφή, γνώριμα αλλά και ολοκαίνουργια!

Υπόγεια Ρεύματα – Αγγελάκας “Θα Μ’ Αγαπάω”

Ο Γιάννης Αγγελάκας ήταν ο πρώτος που ήρθε στο στούντιο για να ηχογραφήσει μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα τη δική του εκδοχή στο τραγούδι «Θα Μ’ Αγαπάω» από το άλμπουμ «Εικόνες στα Σύννεφα» (1999).

ΘΑ Μ΄ΑΓΑΠΑΩ

  • Ερμηνεία – Διασκευή: Γιάννης Αγγελάκας
  • Στίχοι – Μουσική: Υπόγεια Ρεύματα
  • Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering: Πέτρος Πετρόπουλος
  • Studio: Polyphoniki Studio
  • Video: Αλέξης Φάλαντας, Φανή Μαρία Χατζή

Κάθε Τετάρτη τα Υπόγεια Ρεύματα θα αποκαλύπτουν από ένα video στο κανάλι τους στο YouTube και το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα