Πέθανε σε ηλικία 101 ετών η πρώτη σύζυγος του Φρανκ Σινάτρα, Νάνσι

Η Νάνσι Σινάτρα, πρώτη σύζυγος του Φρανκ Σινάτρα
Η Νάνσι Σινάτρα, πρώτη σύζυγος του Φρανκ Σινάτρα ASSOCIATED PRESS

Η Νάνσι Σινάτρα έμεινε 12 χρόνια παντρεμένη με τον κορυφαίο τραγουδιστή του 20ου αιώνα. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, ένα εκ των οποίων ήταν και διάσημη τραγουδίστρια του "These boots are made for walking" Νάνσι Σινάτρα.

Η Νάνσι Σινάτρα, η πρώτη σύζυγος του θρυλικού τραγουδιστή και ηθοποιού Φρανκ Σινάτρα, πέθανε χθες σε ηλικία 101 ετών, όπως ανακοίνωσε σε ανάρτηση της στο Twitter η κόρη της.

«Η μητέρα μου απεβίωσε ειρηνικά απόψε στην ηλικία των 101 ετών», έγραψε στο Twitter η 78χρονη κόρη της, που επίσης ονομάζεται Νάνσι Σινάτρα.

ADVERTISING

«Ήταν ευλογία και το φως στη ζωή μου. Καλό κατευόδιο, μαμά. Σε ευχαριστώ για όλα». Η Νάνσι Σινάτρα ήταν παντρεμένη για 12 χρόνια με τον διάσημο τραγουδιστή. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά και πήρε διαζύγιο το 1951 ύστερα από μια σειρά εξωσυζυγικών σχέσεων του Σινάτρα, που έγιναν γνωστές στον Τύπο, σύμφωνα με τους New York Times.

Δέκα ημέρες μετά το διαζύγιό τους, ο Σινάτρα παντρεύτηκε την Άβα Γκάρντνερ. Ωστόσο, το ζευγάρι διατήρησε σχέσεις έως τον θάνατο του Σινάτρα το 1998, σε ηλικία 82 ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα.

SHARE:

24Media Network