Sadahzinia: Η στιγμή που σκίτσαραν τον αδερφό της Οδυσσέα, στο live της

Διαβάζεται σε 3'
H Sadahzinia
H Sadahzinia News247 Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson

Η σπουδαία Sadahzinia έδωσε ένα επετειακό live για την συνολική πορεία της στη μουσική και η Τζώρτζια Κεφαλά κατέγραψε μια συγκινητική στιγμή.

Η πρώτη γυναίκα της ελληνικής hip hop, Sadahzinia, κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, έστησε τη δική της γιορτή στο Fuzz, για τα τριάντα χρόνια της στη σκηνή. Στο επετειακό live της, με τίτλο “Ανθολόγια”, προσκάλεσε παλιούς και νέους φίλους – Novel, Ταφ Λάθος, Νικήτας Κλιντ, Νικόλας (Razastarr), Mc Yinka, Mi55t, Piel Fluida, Soulnek, Άυλος 542, JK1, Mcd, Dj Marble, Ζωγράφος, Διονύσης Φαρμάκης, NEK – αλλά και καλεσμένους από τον χώρο του breakdance και του graffiti.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο Skitsofrenis σκίτσαρε ζωντανά πάνω στη σκηνή τον αδικοχαμένο αδερφό της Sadahzinia, ο οποίος σκοτώθηκε όταν τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα και τον εγκατέλειψε. Δυόμιση χρόνια μετά, η Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, άσκησε την Παρασκευή (01/03), ανήμερα της συναυλίας της Sadahzinia, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον άτυχο Οδυσσέα. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη δικογραφία που ανοίχτηκε στην εισαγγελία Θηβών, μετά από μηνυτήρια αναφορά της οικογένειας κατά των αστυνομικών και λοιπών προσώπων που ενεπλάκησαν στην συγκάλυψη, όπως καταγγέλλεται.

Όπως έγραψε η Τζώρτζια Κεφαλά στην ανάρτησή της στο Facebook:

“Εχθές βρεθήκαμε στο Fuzz Club στην επετειακή συναυλία της Γιολαντα Τσιαμπόκαλου (Sadahzinia)

Ήταν μια πραγματική γιορτή για το Hip hop, για την τριαντάχρονη πορεία της, με καλεσμένους όπως #ΝικηταςΚλιντ, #Ταφ_λαθος,#Novel και πολλούς, πολλούς άλλους σημαντικότατους καλλιτέχνες.

Καλλιτεχνική επιμέλεια ο απίθανος Πάνος Χονδρος (πενταριτσας) που είναι υπεύθυνος για όλα τα υπέροχα που έγιναν επάνω στη σκηνή!

Εδώ μέλος της ομάδας Skitsofrenis σκιτσάρει ζωντανά τον σκοτωμένο αδελφό της Γιολάντας τον #Οδυσσεα.

Η Γιολάντα έχει δείξει συνέπεια και ήθος όλα αυτά τα χρόνια, ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Είχε φέρει τα υπέροχα παιδιά της που ανέβασε στη σκηνή, μιλούσε διαρκώς για αγάπη και συγχώρεση, και μας πρόσφερε τα υπέροχα κείμενα της. Μια γυναίκα που ανησυχεί για αυτά που συμβαίνουν γύρω της και μέσα της.

Τιμή σε όλους τους καλλιτέχνες που κρατάνε ολόκληρες σκηνές στην Ελλάδα, με προσωπικό κόστος και με την αγάπη του κόσμου μόνο.

#Συγνωμη_που_πνιγηκα

#Αγκάθι”

Το Σκιάχτρο live:

Η εμφάνιση του Νικήτα Κλιντ (X-ray)

Χρέωσέ Τα Στη Φωτιά

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες η Sadahzinia κυκλοφόρησε το κομμάτι “Του Νεκρού Αδερφού (Μου)”, για τα θύματα στα Τέμπη αλλά και για τον Οδυσσέα.

“Αφιερωμένο στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών που πριν ένα χρόνο ακριβώς δολοφονήθηκαν και σε κάθε άνθρωπο που χάνεται άδικα και ο χαμός του συγκαλύπτεται, όπως ο αδερφός μου Ανδρέας – Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος”, έγραψε η ίδια η Sadahzinia στη λεζάντα που συνοδεύει το νέο της κομμάτι.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα