Sophia Urista: Ζητά συγγνώμη που ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή – Η ανάρτησή της

Sophia Urista: Ζητά συγγνώμη που ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή – Η ανάρτησή της
Sophia Urista Instagram / @sophiaurista

Η τραγουδίστρια Sophia Urista απολογήθηκε που ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή της κατά τη διάρκεια συναυλίας της. Τι έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Συγγνώμη από το κοινό της ζήτησε μέσω των social media η γνωστή τραγουδίστρια Sophia Urista, η οποία ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή της πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα προ ημερών στο φεστιβάλ “Welcome To Rockville” στην Daytona των ΗΠΑ. Η τραγουδίστρια και frontwoman συγκροτήματος Brass Against παραπονέθηκε πολλές φορές πως θέλει απεγνωσμένα να ουρήσει, κάλεσε έναν θαυμαστή της στη σκηνή και τον έβαλε να ξαπλώσει. Τότε εκείνη πήγε από πάνω του, και σαν να ήταν στην τουαλέτα του σπιτιού της κατέβασε το παντελόνι της και ούρησε στο πρόσωπό του, ενώ παράλληλα τραγουδούσε το “Wake Up” των Rage Against The Machine.

Στην απολογητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Sophia Urista έγραψε:

“Γεια σε όλους. Θέλω να μιλήσω για την συναυλία μου στο φεστιβάλ. Πάντα ξεπερνούσε τα όρια στη μουσική μου και στην σκηνή. Εκείνο το βράδυ, τα ξεπέρασα κατά πολύ. Αγαπώ την οικογένειά μου, το συγκρότημά μου και τους θαυμαστές μου περισσότερο από οτιδήποτε και ξέρω κάποιοι πληγώθηκαν ή προσβλήθηκαν από αυτό που έκανα. Τους ζητώ συγγνώμη και θέλω να ξέρουν ότι δεν ήθελα να τους πληγώσω. Δεν είμαι μια σοκαριστική καλλιτέχνις. Πάντα θέλω να βάζω την μουσική μου πάνω από όλα. Είμαι ευγνώμων για την συνεχή αγάπη και στήριξή σας”.

Η απολογητική ανάρτηση της Urista:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα