Θυμάστε τις ρωσίδες t.A.T.u.; Επανενώθηκαν και… δείτε πώς είναι σήμερα

Θυμάστε τις ρωσίδες t.A.T.u.; Επανενώθηκαν και… δείτε πώς είναι σήμερα

Δεκαπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι t.A.T.u. επέστρεψαν με μια κοινή εμφάνιση - Δείτε πώς είναι σήμερα οι δύο τραγουδίστριες που ακολούθησαν σόλο καριέρα

“All the things she said, all the things she said, running through my head, running through my head, running through my head! This. Is. Not. Enough”.

Θυμάστε το χιτ που στιγμάτισε το 2002; Εκείνη τη χρονιά η Julia Volkova και η Lena Katina από τη Ρωσία, γνώριζαν την απόλυτη δόξα μπαίνοντας στο Top 10 των Charts σε 19 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, ενώ το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία και στη χώρα μας.

Το βίντεο κλιπ είχε λογοκριθεί μάλιστα από το BBC, κάτι που έκανε ακόμη πιο διάσημες τις δύο ρωσίδες. Ακολούθησαν τα Not Gonna Get Us και All About Us καθώς και μία τρίτη θέση στη Eurovision του 2003. Οι t.A.T.u. κυκλοφόρησαν συνολικά έξι άλμπουμ και έπαιξαν και πάλι μαζί μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Για την ακρίβεια, στις αρχές του Δεκεμβρίου τραγούδησαν ως δίδυμο στο The Voice of Romania ενώ εμφανίστηκαν επίσης μαζί στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι της Ρωσίας το 2014. Άγνωστο το αν ετοιμάζονται για νέα δισκογραφική δουλειά ως t.A.T.u., ωστόσο ανέφεραν πως θα συνεχίσουν τις κοινές εμφανίσεις ανά περίσταση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα.

Η Julia Volkova σήμερα:

 

Και η Lena Katina σήμερα:

Από εμφάνιση τους στα τέλη του Οκτώβρη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα