Τι πραγματικά συνέβη στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και κατέβηκε το “Βιαστής Είναι”

Τι πραγματικά συνέβη στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και κατέβηκε το “Βιαστής Είναι”
Ο Σωκράτης Μάλαμας Papadakis press

Προς απάντηση όλων όσων σχολιάζουν τα όσα διαδραματίστηκαν στη συναυλία του στο Ρέθυμνο, ο Σωκράτης Μάλαμας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικό βίντεο που εξηγεί τα πάντα.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται μεγάλη συζήτηση στα social media για το γεγονός πως ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε τη συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας (25/7) στο Πέραμα Ρεθύμνου και ζήτησε να κατέβει το πανό “Βιαστής Είναι” που αναφερόταν για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα που έσπευσαν να κάνουν #cancel στον δημοφιλή τραγουδιστή προβαίνοντας σε απρεπείς χαρακτηρισμούς, χωρίς καν να γνωρίζουν τι ακριβώς διαδραματίστηκε. Προς απάντηση όλων, ο Σωκράτης Μάλαμας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το σχετικό βίντεο, στο οποίο αφού πρώτα ξεκαθαρίζει πως συμφωνεί απόλυτα με τις παρεμβάσεις αυτές, ζητά να κατέβει για λίγο το πανό και μάλιστα εξηγεί τους λόγους.

Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα του: «Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω . Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ»

Να σημειωθεί εδώ πως και στις θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνει το εν λόγω πανό, ανεβαίνει συμβολικά για λίγα μόνο λεπτά, δεν μένει απλωμένο καθ όλη τη διάρκειά τους.

Σημειώστε πως την προηγούμενη εβδομάδα το πανό με τη φράση “Βιαστής Είναι” σηκώθηκε και στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα. Μάλιστα αργότερα το ίδιο πανό κρεμάστηκε και στη γέφυρα Αλκαζάρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα