Το αρσενικό παλιάς κοπής πέθανε και ο Βαγγέλης Γερμανός τραγουδά γι’ αυτό

Το αρσενικό παλιάς κοπής πέθανε και ο Βαγγέλης Γερμανός τραγουδά γι’ αυτό

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε για πάντα τα αρσενικά παλαιάς κοπής. Να τους πούμε στο καλό και να μην μας γράφουν. Ο Βαγγέλης Γερμανός τραγουδά γι' αυτό και μας καλεί στην ...κηδεία τους.

Το αρσενικό παλιάς κοπής πέθανε. Και ο Βαγγέλης Γερμανός αφιέρωσε το νέο του κομμάτι με τίτλο “Αρσενικό Παλαιάς Κοπής” στην είδηση αυτή, ενώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού αποτελεί την υποτιθέμενη κηδεία του νεκρού.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με το νέο του τραγούδι τοποθετείται πάνω στο επίκαιρο και ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, του “μάτσο” άντρα και απαντάει στον κάθε θύτη που τείνει να δικαιολογεί το κακοποιητικό του παρελθόν και παρόν επαναλαμβάνοντας την φράση “είμαι αρσενικό παλαιάς κοπής”.

Βαγγέλης Γερμανός και Ούγκο Βάρβογλης που επιμελήθηκε τους στίχους, τη μουσική και την κιθάρα αλλά και το βίντεο κλιπ του κομματιού περιγράφουν τα χαρακτηριστικά του αρσενικού παλαιάς κοπής. “Καρχαρίας, κορυφαίος θηρευτής, Καζανόβας, με το ζόρι εραστής. (… ) πατριάρχης, κραταιός, αρχομανής, κατά βάθος εντελώς σχιζοφρενής. Το παίζω αφεντικό σε κάθε θηλυκό, είμαι αρσενικό παλαιάς κοπής”.

Και ταυτόχρονα μας προειδοποιούν. Το “μικρόβιο” του αρσενικού παλαιάς κοπής έχει ένα χαρακτηριστικό: ξέρει να προσαρμόζεται καλά σε κάθε εποχή και να καμουφλάρεται. “Βάλτο μωρό μου στο νου σου καλά, τι κι αν ο λύκος αλλάξει προβιά, στήνει καρτέρι σε κάθε γενιά, στ’ αρσενικά τα μυαλά”.. Οπότε.. το νου σας.

Απολαύστε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα