Χρυσές Σφαίρες 2024: Το “βιτριολικό” βλέμμα της Τέιλορ Σουίφτ για το αστείο του παρουσιαστή

Διαβάζεται σε 2'
Χρυσές Σφαίρες 2024: Το “βιτριολικό” βλέμμα της Τέιλορ Σουίφτ για το αστείο του παρουσιαστή
H Taylor Swift στην 81η τελετή των Χρυσών Σφαιρών Jordan Strauss/Invision/AP

Όταν ο παρουσιαστής των Χρυσών Σφαιρών 2024, Τζο Κόι τόλμησε να σατιρίσει τη μανία της Τέιλορ Σουίφτ με τα … γήπεδα!

Οικοδεσπότης της φετινής τελετής των Χρυσών Σφαιρών ήταν ο Αμερικανο-φιλιππινέζος Τζόσεφ Γκλεν Χέρμπερτ – γνωστός με το ψευδώνυμο Τζο Κόι – που σαρώνει εδώ και χρόνια τις σκηνές της stand-up κωμωδίας στην Αμερική.

Ο Κόι δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις ως παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς, καθώς τα αστεία του ήταν μάλλον “τζούφια” όπως λέμε σε απλά ελληνικά. Ειδικά ένα από τα αστεία του έγινε viral, γιατί τόλμησε να σατιρίσει τη μανία της Τέιλορ Σουίφτ με τα … γήπεδα!

Η 34χρονη ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ παρακολούθησε την τελετή απονομής των βραβείων στο Λος Άντζελες, καθώς η ταινία της, “Taylor Swift: The Eras Tour” ήταν μεταξύ των υποψηφίων για Χρυσή Σφαίρα. Μοιράστηκε μάλιστα το ίδιο τραπέζι με την ομάδα του “Poor Things” και τον Γιώργο Λάνθιμο.

Τους τελευταίους μήνες η Σουίφτ παρακολουθεί φανατικά όλους τους αγώνες των Kansas Chiefs, καθώς είναι σύντροφος του κορυφαίου Αμερικανού αθλητή Τράβις Κέλσι. Μάλιστα τα αμερικανικά media σχολιάζουν ότι η ποπ σταρ έφερε τους «swifties» φανατικούς της φανς στα γήπεδα και ότι κάθε φορά που η κάμερα δείχνει κατά τη διάρκεια του αγώνα το πρόσωπό της, τα έσοδα του NFL εκτοξεύονται.

Εκεί πήγε να πατήσει ο Τζο Κόι στον μονόλογό του, αναφέροντας: “Ποια είναι η διαφορά των Χρυσών Σφαιρών με το NFL – η κάμερα δείχνει λιγότερο την Τέιλορ Σουίφτ“. Όμως η Τέιλορ Σουίφτ δεν γέλασε. Αντίθετα παρέμεινε βλοσυρή όταν η κάμερα στράφηκε προς το μέρος της και ήπιε μία γουλιά από τη σαμπάνια της.

Πιθανώς η Σουίφτ έχει ήδη σκεφτεί έναν βιτριολικό στίχο για το επόμενο τραγούδι της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα