Χρυσές σφαίρες 2024: Καλύτερη κωμωδία το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου

Διαβάζεται σε 1'
Χρυσές σφαίρες 2024: Καλύτερη κωμωδία το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν παραλαμβάνει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού AP

Σαρώνει τις Χρυσές Σφαίρες 2024 το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμμα Στόουν να κερδίζει το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2024 στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, με κεντρικό παρουσιαστή τον stand-up comedian Jo Koy.

Το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, υποψήφιο για 7 Χρυσές Σφαίρες, κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας ή μιούζικαλ κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Έμμα Στόουν έδωσε το βραβείο στον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος δήλωσε σύμφωνα με την ΕΡΤ: «21 Σεπτεμβριου κύριε Σπρίνγκστιν έχουμε και οι δύο γενέθλια. Μάλλον χαλάω τον χρόνο μου […] Ευχαριστώ τον Μπρους Σπρίνγκστιν που με έκανε να μεγαλώσω όπως μεγάλωσα και φυσικά την Έμμα Στόουν».

Η Έμμα Στόουν, το απόλυτο Φαβορί της βραδιάς κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για τον Α’ Γυναικείο ρόλο της Μπέλλα Μπάξτερ στο «Poor Things».

«Τόνυ σε ευχαριστώ για το σενάριο. Γιώργο δεν ξέρω τι άλλο να σου πω αλλά είμαι απόλυτα ευγνώμων που γνωριστήκαμε. Η Μπέλλα στην ταινία είναι σα να παίζει σε ρομαντική κωμωδία. […] αποδέχεται με ευκολία τα πάντα. Μένει και ζει μέσα μου» τόνισε η ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα