Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς στον News 24/7 στους 88,6

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς 
στον News 24/7 στους 88,6
Ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς AP

Αυτή την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα στην εκπομπή “Πεζοί στον Αέρα” με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, ο βραβευμένος με ‘Οσκαρ κορυφαίος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς θα είναι προσκεκλημένος στον News 24/7 στους 88,6 στην εκπομπή “Πεζοί στον Αέρα” με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη.

Θα συνομιλήσουν για τον τρόπο που γίνονται οι ταινίες, για τις δυσκολίες στη συνεργασία με μεγάλους πρωταγωνιστές, για τα μεγάλα «όχι» που έχει πει ακόμη και στην πρόταση να αναλάβει καθήκοντα προέδρου της Δημοκρατίας πριν τις εκλογές του 2015, για τον αν πρέπει η τέχνη να είναι πολιτική.

Θα συζητήσουν επίσης για τους λόγους που γυρίζει σήμερα ταινία τους «Ανίκητους Ηττημένους» του Γιάνη Βαρουφάκη, για το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων που έχει παρασύρει τη Γαλλία, την Ευρώπη που τρεκλίζει, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα που αναλαμβάνοντας πρωθυπουργός του πρότεινε αμέσως το αξίωμα του υπουργού Πολιτισμού, το οποίο επίσης αρνήθηκε.

Και ακόμα για ό,τι τον εμπνέει, και σε ό,τι σήμερα αληθινά πιστεύει, μετά από ‘Οσκαρ, Χρυσούς Φοίνικες, Χρυσές ‘Αρκτους, το Μεγάλο Βραβείο της Ακαδημίας Γαλλικού Κινηματογράφου, τα βραβεία Πόε, Σεζάρ και Λυμιέ.

Αυτή την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα στην εκπομπή “Πεζοί στον Αέρα” με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα