Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον στο σίκουελ του “Μονομάχου” του Ρίντλεϊ Σκοτ

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον στο σίκουελ του “Μονομάχου” του Ρίντλεϊ Σκοτ
Ντένζελ Ουάσιγκτον Jordan Strauss/Invision/AP

Σε τελικές διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Ντένζελ Ουάσιγκτον για να συμμετάσχει στο επερχόμενο σίκουελ του Ρίντλεϊ Σκοτ "Μονομάχος".

Ντένζελ Ουάσιγκτον και Ρίντλεϊ Σκοτ θα συναντηθούν όπως όλα δείχνουν στη μεγάλη οθόνη, καθώς ο πρώτος βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στο επερχόμενο σίκουελ “Μονομάχος”, 16 χρόνια μετά την τελευταία του συνεργασία με τον σκηνοθέτη στο “American Gangster”.

Η εταιρεία Paramount έχει χρονολογήσει την ταινία για τις 22 Νοεμβρίου 2024, ωστόσο ο ρόλος που θα υποδυθεί ο Ντένζελ Ουάσιγκτον στη νέα ταινία του “Μονομάχου” δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Ο Ντέιβιντ Σκάρπα έχει αναλάβει το σενάριο του σίκουελ, το οποίο ο Σκοτ θα σκηνοθετήσει, ενώ θα συμμετέχει και ως παραγωγός της ταινίας, όπως αναφέρει το Variety.

Το σίκουελ ακολουθεί τη μεγάλη επιτυχία του 2000 “Gladiator”, η οποία προτάθηκε για 12 βραβεία Όσκαρ και κέρδισε τα πέντε, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας. Στην ταινία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Maximus Decimus Meridius, ένας Ρωμαίος στρατιώτης που εξαναγκάστηκε σε σκλαβιά και ορκίζεται να εκδικηθεί τον Commodus (Joaquin Phoenix). Δεδομένου ότι ο Maximus πεθαίνει στο τέλος του “Gladiator”, ο Πολ Μέσκαλ θα υποδυθεί τον Lucius, τον γιο της ερωμένης του Maximus, Lucilla (Connie Nielsen).

Ο Μονομάχος: Δείτε το trailer της ταινίας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα