Ο Weeknd δεν θα είναι πλέον ο Weeknd – Απέσυρε το καλλιτεχνικό του όνομα

Ο Weeknd δεν θα είναι πλέον ο Weeknd – Απέσυρε το καλλιτεχνικό του όνομα
The Weeknd Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Το όνομα που του δόθηκε κατά τη γέννησή του θα χρησιμοποιεί πλέον ο The Weeknd. Το άλλαξε και στα προφίλ του στα social media.

Επιστροφή στο όνομα που του δόθηκε κατά τη γέννησή του για τον Weeknd, με τον Καναδό αστέρα της ποπ να αλλάζει το όνομά του σε Abel Tesfaye και στα προφίλ του στα social media.

Ωστόσο, πριν πάρει αυτή την απόφαση, είχε δημιουργήσει ένα υποτιπώδες γκάλοπ στο Twitter, όπου ρωτούσε τους ακόλουθούς του αν συμφωνούν με το να κάνει αυτή την αλλαγή και η δημοσίευση του οποίου απέσπασε τουλάχιστον 100.000 likes.

Η αλλαγή ονόματος έρχεται μετά την αποκάλυψή του ότι ήθελε να “σκοτώσει τον Weekend” στο περιοδικό W.

“Αυτή τη στιγμή περνάω μια πορεία κάθαρσης”, δήλωσε. “Φτάνω σε ένα σημείο και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd“.

Ο καλλιτέχνης έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το όνομά του προέκυψε αφού εγκατέλειψε το σχολείο και πήρε το στρώμα του, έφυγε ένα Σαββατοκύριακο και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

Ο ίδιος όμως δήλωσε στο περιοδικό W: “Ως The Weeknd, έχω πει όλα όσα μπορώ να πω”.

Γεννημένος στο Τορόντο από μετανάστες από την Αιθιοπία, ο Tesfaye έγινε διάσημος όταν ανέβασε τα πρώτα του τραγούδια στο YouTube το 2010, παρουσιάζοντας ένα σκοτεινό, ρητό κομμάτι της R&B που αφορούσε τη χρήση ναρκωτικών, το περιστασιακό σεξ και την αποξένωση.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής του καριέρας έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammy, είχε περισσότερα από 45 πλατινένια singles και άλμπουμ και έσπασε πολλά μουσικά ρεκόρ.

Τον Μάρτιο του 2023, τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες τον ανακήρυξαν τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη στον κόσμο λόγω του αριθμού των μηνιαίων ακροατών που είχε στο Spotify.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα